Κόσμος|23.07.2024 12:17

Συνεχίζονται τα πυρά από τον τουρκικό Τύπο κατά Γεωργιάδη: «Αυθάδες ξέσπασμα, ποταπή απειλή»

Μαρία Ζαχαράκη

Ο τουρκικός Τύπος συνεχίζει και σήμερα να επιτίθεται σφόδρα στον Άδωνι Γεωργιάδη με την ένταση στις σχέσεις Ελλάδας-Τουρκίας να αναζωπυρώνεται. Με έντονη γλώσσα και χαρακτηρισμούς, οι τουρκικές εφημερίδες επιτίθενται στον υπουργό Υγείας, υπογραμμίζοντας τις διαχρονικές εντάσεις μεταξύ των δύο χωρών.

Μιλιέτ

Προς τους Έλληνες υπουργούς Δένδια και Γεωργιάδη που απείλησαν την Τουρκία: Τους πονάει ο κ@λος τους! Ο στρατιωτικός αναλυτής, Αμπντουλάχ Αγάρ, σχολιάζοντας τις δηλώσεις Δένδια και Γεωργιάδη στην ιστοσελίδα της εφημερίδας Μιλιέτ, ανέφερε ότι "η ηττημένη καμήλα δεν χορταίνει πάλη. Τους πονάει πολύ ο κ@λος τους", δήλωσε ο Αγάρ, προσθέτοντας ότι ο λόγος είναι η εισβολή στην Κύπρο.

«Αυτές οι δηλώσεις του Δένδια προέκυψαν κατά την περίοδο που συμπίπτει με την 50ή επέτειο της Ειρηνευτικής Επιχείρησης στην Κύπρο. Είναι ένας Μεγαλο-ιδεατιστής. Η Ειρηνευτική Επιχείρηση στην Κύπρο είναι μια πέτρα μπροστά στη Μεγάλη Ιδέα, ένα τείχος που έχει χτιστεί. Το γνωρίζει αυτό. Υπό αυτή την έννοια, δίνει μηνύματα προς τη δική του κοινή γνώμη», είπε και συνέχισε: "Υπάρχει κάτι που πρέπει να μάθουν οι δύο υπουργοί. Η στρατηγική υπεροχή δεν επιτυγχάνεται μόνο με υπεροχή θέσης. Επιτυγχάνεται με όλα τα στοιχεία της εθνικής ισχύος».

Μιλιέτ

Σκανδαλώδη λόγια από τον Έλληνα υπουργό:  «Οι Έλληνες υπουργοί προβαίνουν τις τελευταίες ημέρες σε θρασείς δηλώσεις, η μία μετά την άλλη, με στόχο την Τουρκία. Ο Έλληνας υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης ξεπέρασε τα όρια, απειλώντας την Τουρκία σε ζωντανή μετάδοση».

Χουριέτ: Αυθάδες ξέσπασμα Έλληνα υπουργού

Τακβίμ:  Ποταπή απειλή προς το τουρκικό έθνος από τον Έλληνα υπουργό Υγείας κ. Γεωργιάδη

Τουρκιγέ: «Απείλησε με τα F-35. Αυθάδεις δηλώσεις από τον Έλληνα υπουργό»

Νίκος ΔένδιαςΆδωνις Γεωργιάδηςελληνοτουρκικάειδήσεις τώραΤουρκία