Κόσμος|24.07.2024 19:26

Γαλλία: Βίασαν 25χρονη και ένας από τους δράστες τη χτύπησε φιλικά στον ώμο όταν ζήτησε βοήθεια

Newsroom

Ανατριχιαστικές εικόνες από κάμερα ασφαλείας δείχνουν έναν από τους πέντε άνδρες που κακοποίησαν μια νεαρή γυναίκα από την Αυστραλία στο Παρίσι, να εισέρχεται στο εστιατόριο όπου εκείνη είχε καταφύγει και να την αγγίζει σαν να μην έχει συμβεί τίποτα.

Σύμφωνα με την Daily Mail η 25χρονη Αυστραλή είχε πέσει θύμα βιασμού από πέντε άνδρες. Στο βίντεο φαίνεται η κοπέλα να πλησιάζει ένα εστιατόριο με λιβανέζικο φαγητό με υπαλλήλους και θαμώνες να προστρέχουν σε βοήθειά της.

Στη συνέχεια, όμως, οι κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν την είσοδο στο ίδιο μαγαζί ενός άνδρα τον οποίο η 25χρονη στη συνέχεια υπέδειξε ως έναν από τους βιαστές της.

Σε μια επίδειξη θράσους, ο άνδρας αυτός πλησίασε την κοπέλα και τη σκούντηξε στον ώμο σαν να μην είχε συμβεί το παραμικρό.

Όταν η 25χρονη είπε σε όσους βρίσκονταν στο εστιατόριο ότι ο άνδρας που είχε παραγγείλει φαγητό ήταν ένας από τους πέντε που τη βίασαν, τότε ορισμένοι εξ αυτών επιτέθηκαν στον άνδρα και του ζήτησαν τον λόγο με εκείνον να το βάζει στα πόδια.

Μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη των βιαστών που σημειώθηκε το βράδυ της περασμένης Παρασκευής αφού η νεαρή Αυστραλή είχε επισκεφθεί μπαρ στο Παρίσι.

βιαστήςΓαλλίαΠαρίσιειδήσεις τώρα