Κόσμος|27.07.2024 10:21

Νέα Υόρκη: Πυροβόλησε και σκότωσε την πρώην σύζυγο του γιου της για την κηδεμονία του εγγονιού της

Newsroom

Συνταξιούχος στη Νέα Υόρκη πυροβόλησε και σκότωσε την πρώην σύζυγο του γιου της μπροστά στην 1 έτους εγγονή της κι έπειτα αυτοκτόνησε. 

Οι πυροβολισμοί σημειώθηκαν έξω από πολυκατοικία στην 88η οδό στο Μανχάταν, μόλις μισό τετράγωνο από το Gracie Mansion, την κατοικία του δημάρχου της Νέας Υόρκης.

Η 45χρονη Marisa Galloway είχε σκύψει για να βάλει στο πίσω κάθισμα την κόρη της, όταν η μητέρα του πρώην συζύγου της Kathleen Leigh, την πυροβόλησε και έπειτα έστρεψε το όπλο της στον εαυτό της. Η Leigh πέθανε επί τόπου, ενώ ο θάνατος της Galloway διαπιστώθηκε στο νοσοκομείο.

Υπήρχε διαμάχη για την κηδεμονία 

Ο επικεφαλής της αστυνομίας της Νέας Υόρκης Joseph Kenny δήλωσε ότι υπήρχε νομική διαμάχη για την κηδεμονία του παιδιού, το οποίο ευτυχώς δεν τραυματίστηκε.

Σύμφωνα με την αστυνομία είχαν γίνει τουλάχιστον πέντε αναφορές για ενδοοικογενειακές διαφορές. «Είναι συνταξιούχος αξιωματικός επιτήρησης της κομητείας Κουκ που ζει στη Νέα Υόρκη με μέλη της οικογένειάς της τα τελευταία τρία χρόνια», δήλωσε ο Joseph Kenny.

Στο πεζοδρόμιο κοντά στο αυτοκίνητο εντοπίστηκαν δύο πυροβόλα όπλα, ένα γεμάτο όπλο των 9 χιλιοστών και ένα δεύτερο όπλο στην τσάντα της Leigh.

δολοφονίακηδεμονίαπυροβολισμοίειδήσεις τώραΝέα Υόρκη