Κόσμος|29.07.2024 03:00

Ένα φιλικό χτύπημα στην πλάτη την άφησε ανήμπορη 12 μήνες! «Μου κατέστρεψε τη ζωή»

Newsroom

Μια Κινέζα ζητά 40.000 γουάν (5.500 δολάρια) από έναν συνάδελφό της και τον κατηγορεί ότι την χτύπησε στην πλάτη χρησιμοποιώντας μια τεχνική κουνγκ φου που την κατέστησε ανήμπορη να εργαστεί για 12 μήνες!

Η γυναίκα δήλωσε πρόσφατα σε τηλεοπτικό δίκτυο ότι εργαζόταν ως φύλακας σε σταθμό του μετρό της Χανγκτσόου το περασμένο καλοκαίρι, όταν ένας συνάδελφός της... κατέστρεψε τη ζωή με ένα απλό χτύπημα στην πλάτη.

Φέρεται να κοιμόταν με το κεφάλι της στο γραφείο κατά τη διάρκεια ενός απογευματινού διαλείμματος, όταν ένας άνδρας συνάδελφος ονόματι Lu τη χτύπησε στην πλάτη για να την ξυπνήσει. Η Zheng θυμάται ότι ένιωσε μια αίσθηση που μπορούσε να συγκρίνει μόνο με ηλεκτρικό ρεύμα πριν νιώσει τα χέρια και τον λαιμό της να μουδιάζουν.

Ισχυρίζεται ότι σε μια φωτογραφία που τράβηξε ένας άλλος συνάδελφος φαίνεται καθαρά το σημάδι από πέντε δάχτυλα στην πλάτη της.

Το σίγουρο είναι πάντως ότι η Zheng δεν μπορούσε να εργαστεί για έναν χρόνο μετά το περιστατικό και τώρα νιώθει ότι ο Lu της οφείλει οικονομική αποζημίωση...

Κίνακουνγκ-φου