Κόσμος|31.07.2024 09:52

Σοκαρισμένοι Ουίλιαμ και Κέιτ: Το μήνυμά τους για την επίθεση με θύματα δύο παιδιά

Newsroom

Δεν έχουν περάσει καλά καλά 48 ώρες από το δολοφονικό χτύπημα με μαχαίρι στο Σάουθπορτ της Μεγάλης Βρετανίας με δεκάδες τραυματίες και δύο νεκρά παιδιά για το οποίο η  αστυνομία συνέλαβε έναν 17χρονο που φέρεται ως ο δράστης του εγκλήματος.

Από τη μεριά τους ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον (Kate Middleton) θέλησαν να δώσουν το δικό τους μήνυμα και να δείξουν τη στήριξη τους για αυτό το τραγικό περιστατικό που έλαβε χώρα στην Βρετανία.

Το ενυπόγραφο μήνυμα του ζεύγους

Μέσα από μία ανάρτηση τους στο Χ, ο δούκας και η δούκισσα της Ουαλίας τοποθετήθηκαν για το συμβάν που συγκλόνισε τη χώρα και είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο δύο παιδιών.

«Ως γονείς, δεν μπορούμε να φανταστούμε τι περνούν οι οικογένειες, οι φίλοι και οι αγαπημένοι των νεκρών και των τραυματιών στο Σάουθπορτ σήμερα», έγραψαν αρχικά, εν'ω πρόσθεσαν: «Στέλνουμε την αγάπη, τις σκέψεις και τις προσευχές μας σε όλους όσοι εμπλέκονται σε αυτή τη φρικτή και αποτρόπαια επίθεση».

«Ευχαριστούμε επίσης τους διασώστες έκτακτης ανάγκης που, παρά το γεγονός ότι αντιμετώπισαν τις πιο φρικτές σκηνές, επέδειξαν συμπόνια και επαγγελματισμό όταν η κοινότητά τους τους χρειαζόταν περισσότερο», τόνισαν κλείνοντας το σημείωμα.

Στο τέλος του σημειώματος υπήρχαν τα γράγμματα «W&K», δηλαδή Willian and Kate. Αυτό γίνεται όταν το ζεύγος επιλέγει να δείξει ότι το σημείωμα είναι απευθείας από τους ίδιους και όχι από την ομάδα που τους περιβάλλει.

Το σημείωμα του Βασιλιά Καρόλου

Και ο Κάρολος από την πλευρά του έστειλα μήνυμα στήριξης στα θύματα και τους τραυματίες της επίθεσης μέσα από δικό του σημείωμα προς τους πολίτες στα social media. Ο βασιλιάς ξεκίνησε λέγοντας ότι ο ίδιος και η βασίλισσα Καμίλα είναι «βαθιά σοκαρισμένοι».

«Στέλνουμε τα πιο ειλικρινή μας συλλυπητήρια, προσευχές και αγάπη στις οικογένειες και τους αγαπημένους εκείνων που έχασαν με τόσο τραγικό τρόπο τη ζωή τους, καθώς και σε όλους όσοι επλήγησαν από αυτή την πραγματικά φρικτή επίθεση», τόνισε στο σημείωμα.

Βρετανίαπρίγκιπας ΟυίλιαμΚέιτ ΜίντλετονΒασιλιάς Κάρολος