Κόσμος|02.08.2024 11:00

Κύπρος: Εξελίξεις στην υπόθεση των καμένων σορών - Ταυτοποιήθηκε ένα θύμα

Newsroom

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση της διπλής δολοφονίας με θύματα δύο άντρες, οι σοροί των οποίων βρέθηκαν απανθρακωμένες σε όχημα στην Λεμεσό.

Οι Αρχές ταυτοποίησαν το ένα από τα δύο άτομα που δολοφονήθηκαν. Πρόκειται για τον 39χρονο Ανδρέα Κουζουπή ο οποίος είχε δηλωθεί ως αγνοούμενος από συγγενείς του. Όσον αφορά τον δεύτερο απανθρακωμένο άνδρα, εκτιμάται ότι πρόκειται για αλλοδαπό, με τον οποίο ο Κύπριος διατηρούσε φιλικές σχέσεις.

Χειροπέδες σε δύο ύποπτους

Μιλώντας στο κρατικό ραδιόφωνο ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Χρίστος Ανδρέου ανέφερε ότι από τα πρώτα στοιχεία τα κίνητρα φαίνεται να είναι οικονομικά. Κατά τη νεκροτομή, διαπιστώθηκε ότι ο θάνατος των δύο προκλήθηκε από βαρύτατη κρανιοεγκεφαλική κάκωση, από κυνηγετικό όπλο. Εικάζεται ότι οι δράστες εκτέλεσαν τους δύο άνδρες και στη συνέχεια τους έκαψαν μέσα στο όχημα. Στο πλαίσιο των αστυνομικών ερευνών προέκυψε μαρτυρία εναντίον δύο ατόμων. Ενός 19χρονου και ενός 23χρονου που συνελήφθησαν και ανακρίνονται.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο ύποπτοι προέρχονται από το περιβάλλον των δύο θυμάτων. Επιπλέον, οι Αρχές αξιολογούν το υλικό από κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης της περιοχής.

δολοφονίαειδήσεις τώραειδήσειςΚύπρος