Κόσμος|05.08.2024 22:47

Έλα Έμχοφ: Η αντισυμβατική κόρη της Καμάλα Χάρις και το προεκλογικό ατού της στη «μάχη» των εκλογών

Newsroom

Η κόρη του Ντουγκ Έμχοφ και θετή κόρη της Καμάλα Χάρις βρίσκεται στο επίκεντρο της μόδας με τη creme de la creme των σχεδιαστών της Νέας Υόρκης να ανταγωνίζονται για να την ντύσουν.

Με την προεκλογική εκστρατεία της Χάρις να βρίσκεται σε εξέλιξη, η Έμχοφ πρόκειται να βρεθεί σε ακόμη πιο έντονο προσκήνιο φέτος - κάτι που θα μπορούσε να ενισχύσει περαιτέρω την απήχησή της στους σχεδιαστές.

 

Ποια είναι η Έλα Έμχοφ

H 25χρονη Έλα σπούδασε στο διάσημο Parsons School of Design στη Νέα Υόρκη, με ειδίκευση στις καλές τέχνες. Το τελευταίο έτος του κολεγίου της έτυχε να συμπίπτει με την υποβολή υποψηφιότητας της Καμάλα για αντιπρόεδρος μαζί με τον υποψήφιο των Δημοκρατικών Τζο Μπάιντεν στις εκλογές του 2020. Στην ορκωμοσία του Μπάιντεν η Έλα βρέθηκε στο προσκήνιο για πρώτη φορά χάρη στο ιδιαίτερο στυλ της. Σύμφωνα με την πλατφόρμα μόδας Lyst, έξι ώρες μετά την τελετή, οι διαδικτυακές αναζητήσεις για τον οίκο μόδας αυξήθηκαν κατά 455%. Και όταν μάλιστα η Ella πιάστηκε στην κάμερα να κουνάει τα φρύδια της στον πρώην αντιπρόεδρο Mike Pence κατά τη διάρκεια της τελετής, αυτό κέρδισε ακόμη περισσότερους θαυμαστές της.

 

Η αντισυμβατική κόρη της Καμάλα

Σήμερα η κόρη της Καμάλα, έχει επικεντρωθεί στα έργα τέχνης της με βάση τα κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα, συμπεριλαμβανομένων των πλεκτών ζωγραφιών που παρουσιάζει στον λογαριασμό της στο Instagram. «Έκανα μόντελινγκ για μερικά χρόνια και με βοήθησε τώρα να μπορώ να αντέξω οικονομικά και να έχω την άνεση να μπορώ να κάνω την τέχνη μου», είπε στους Times φέτος.

Έχει βοηθήσει στο παρελθόν να συγκεντρωθούν χρήματα για το For The Gworls, μια κολεκτίβα που υποστηρίζει τα μαύρα τρανσέξουαλ άτομα, και πιο πρόσφατα μοιράστηκε συνδέσμους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με εράνους για εργασίες ανακούφισης στη Γάζα (μια κίνηση που αναπόφευκτα αποδείχτηκε αμφιλεγόμενη).

εκλογέςειδήσεις τώραΗΠΑΚάμαλα Χάριςειδήσεις