Κόσμος|06.08.2024 22:45

Φρίκη στη Βρετανία: Ανακαλύφθηκε σκελετός μωρού σε σπίτι -Από πότε χρονολογείται

Newsroom

Μπροστά σε ένα μακάβριο εύρημα βρέθηκαν εργάτες που πραγματοποιούσαν εργασίες ανακαίνισης σε σπίτι στην πόλη Ντάρχαμ της Βρετανίας.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών, το συνεργείο ανέλαβε την ανακαίνιση της κατοικίας βρήκε έναν σκελετό κάτω από τις σανίδες του πατώματος. Πιο συγκεκριμένα οι εργάτες δοκίμαζαν να αφαιρέσουν τις σανίδες του πατώματος για να προχωρήσουν στην αλλαγή του και ανακάλυψαν έναν σκελετό, που όπως αποδείχθηκε ανήκε σε ένα μωρό.

Ήταν τυλιγμένο σε εφημερίδα του 1910

Το μωρό ήταν τυλιγμένο σε μια εφημερίδα του 1910 και είχε έναν σπάγκο περασμένο γύρω από το λαιμό του.

Οι ερευνητές που ανέλαβαν την υπόθεση πιστεύουν ότι το μωρό, που εκτιμάται ότι ήταν τελειόμηνο όταν γεννήθηκε (η κύηση είχε ολοκληρωθεί στις 40 εβδομάδες) πέθανε κάτω από ύποπτες συνθήκες. Η αστυνομία δήλωσε πως θα πραγματοποιηθούν περαιτέρω ιατροδικαστικές εξετάσεις τις επόμενες εβδομάδες, συμπεριλαμβανομένης της χρονολόγησης με άνθρακα για να επιβεβαιώσουν τα αρχικά ευρήματα. Το φύλο του μωρού είναι άγνωστο.

Την ίδια στιγμή, οι τοπικές Αρχές προσπαθούν να μάθουν ποιος ζούσε στο ακίνητο στο Fore Bondgate την περίοδο του θανάτου του μωρού. Το κτίριο χρονολογείται από τη βικτωριανή περίοδο και σε κάποιο στάδιο στέγαζε μια μονάδα για μητέρες και μωρά υπό την επίβλεψη της εκκλησίας.

ειδήσεις τώραΒρετανίαειδήσειςεφημερίδανεκρό παιδίμωρό