Κόσμος|07.08.2024 09:33

Ινδία: Ανατροπή στην υπόθεση της Αμερικανίδας που είχε βρεθεί αλυσοδεμένη σε δάσος - Το είχε κάνει μόνη της

Newsroom

Λύθηκε το μυστήριο της Αμερικανίδας που είχε βρεθεί σε δάσος αλυσοδεμένη και «ουρλιάζοντας» στο δυτικό κρατίδιο Μαχαράστρα στην Ινδία.

Σύμφωνα με την αστυνομία η 50χρονη είχε μόνη της αλυσοδεθεί επειδή η βίζα της είχε λήξει και της είχαν τελειώσει τα χρήματα, οπότε αγόρασε κλειδαριές και αλυσίδες και δέθηκε στο δέντρο.

Η Lalita Kayi, 50 ετών, διασώθηκε πριν από περίπου 10 ημέρες από τα πυκνά δάση της περιφέρειας Sindhudurg, αφού οι κραυγές της για βοήθεια ακούστηκαν από βοσκούς. Η ίδια είχε ισχυριστεί ότι ο σύζυγός της «την αλυσόδεσε και την άφησε στο δάσος να πεθάνει χωρίς φαγητό ή νερό». Είχε υποστηρίξει ότι είχε μείνει χωρίς φαγητό και νερό για 40 ημέρες. 

Η ιστορία της Kayi, η οποία λαμβάνει θεραπεία σε ψυχιατρική εγκατάσταση, είχε σοκάρει την Ινδία και η αστυνομία είχε συγκροτήσει διάφορες ομάδες για να ερευνήσει πώς βρέθηκε στο δάσος.

Τελικά, όπως αναφέρει το ΒΒC, αποκαλύφτηκε ότι η 50χρονη δεν ήταν παντρεμένη και ότι υπέφερε από παραισθήσεις.

Το χρονικό της υπόθεσης που συγκλόνισε την Ινδία

Η 50χρονη βρέθηκε στις 27 Ιουλίου από έναν βοσκό που είχε πάρει τα βοοειδή του να βοσκήσουν στο δάσος και άκουσε «μια γυναίκα να ουρλιάζει δυνατά». «Ο ήχος ερχόταν από το δάσος στην πλαγιά του βουνού. Όταν πήγα εκεί, είδα ότι το ένα της πόδι ήταν δεμένο σε ένα δέντρο. Ούρλιαζε σαν ζώο. Κάλεσα άλλους χωρικούς και την τοπική αστυνομία», είπε ο βοσκός.

Η Kayi, η οποία φαινόταν εντελώς αδυνατισμένη, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και αφού βελτιώθηκε η σωματική της υγεία, μεταφέρθηκε σε ψυχιατρική εγκατάσταση για περαιτέρω θεραπεία. Η αστυνομία είπε ότι πάνω της, βρήκε ένα αντίγραφο του διαβατηρίου της - το οποίο ανέφερε ότι ήταν πολίτης των ΗΠΑ που καταγόταν από τη Μασαχουσέτη - και μερικά άλλα έγγραφα με τη διεύθυνση του σπιτιού της στο Ταμίλ Ναντού. Είχε επίσης ένα κινητό τηλέφωνο, ένα tablet και 31.000 ρουπίες (370 δολάρια) στην κατοχή της. Η Kayi, η οποία αρχικά δεν μπορούσε να μιλήσει, επικοινώνησε με την αστυνομία και τους γιατρούς γράφοντας σημειώσεις σε ένα μπλοκ. διάστημα.

ζούγκλαΙνδίαμυστήριοειδήσεις τώρα