Κόσμος|14.08.2024 10:16

ΗΠΑ: Φρικτός θάνατος 6χρονου από τα χέρια της μητέρας και του φίλου της

Newsroom

Τη φρικτή συστηματική κακοποίηση ενός ανήλικου αγοριού από τη μητέρα και τον σύντροφο της αποκάλυψαν οι αρχές στο Όκλαντ των ΗΠΑ όπου ο 6χρονο βρέθηκε νεκρός. 

Όπως αποκαλύφτηκε ο 6χρονος Τζιοβάνι Τζένινγκς είχε κακοποιηθεί βάναυσα καθώς σύμφωνα με τις αρχές τον κάρφωσαν σε τοίχο και τον πυροβόλησαν με αεροβόλο.

Η 25χρονη Ελάινα Ρόουζ Τζένινγκς και ο 32χρονος Ντάνιελ Τζον Τζιατσίνα κατηγορούνται για τη δολοφονία του 6χρονου ο οποίος βρέθηκε αναίσθητος στις 30 Ιουλίου με πληγές σε όλο του το κορμί.

Συστηματικοί οι ξυλοδαρμοί

Οι αρχές αποκάλυψαν επίσης από την έρευνα ότι ο 6χρονο έπεφτε συχνά θύμα ξυλοδαρμού από τους δύο ενήλικες, συχνά μπροστά στα αδέρφια του.  

«Διαπιστώσαμε ότι ο Τζιαντσίνι σε αρκετές περιπτώσεις ξυλοκοπούσε τον 6χρονο σε γνώση της μητέρας που τα ενέκρινε και ορισμένες φορές ενθάρρυνε τον 32χρονο να κακοποιεί το αγόρι» είπε ο εισαγγελέας του Όκλαντ.

Η 25χρονη και ο 32χρονος είχαν βάλει, μάλιστα, και κάμερα για να παρακολουθούν την «κακή συμπεριφορά» του 6χρονου ακόμα και όταν αυτή αφορούσε την ανάγκη του να πάει στην τουαλέτα ή να πιεί νερό.

Όπως είπε ο εισαγγελέας, ο 32χρονος κάποια στιγμή κάρφωσε στον τοίχο τον μικρό Τζιοβάνι από τα ρούχα και έστειλε μια φωτογραφία στη σύντροφό του για να γελάσουν με το θέαμα.

Από τη νεκροψία-νεκροτομή διαπιστώθηκε ότι το αγόρι είχε τραύματα στο κρανίο, τα χείλη, μέσα στο στόμα, τα μάγουλα, το μέτωπο, τους ώμους, τα δάχτυλα, τους μηρούς, τα γόνατα.

Η 25χρονη μητέρα του 6χρονου και ο 32χρονος σύντροφός της αντιμετωπίζουν πλέον την ποινή των ισοβίων.

ΗΠΑειδήσεις τώρακακοποίησηξυλοδαρμόςθάνατος