Κόσμος|15.08.2024 09:59

Τρομερή 8χρονη στις ΗΠΑ: Χτύπησε με ρόπαλο ληστή που πάλευε με τον πατέρα της

Newsroom

Θάρρος μεγαλύτερο από το μπόι της είχε μια 8χρονη στην Μινεσότα των ΗΠΑ, όταν 37χρονος επιχείρησε να ληστέψει την κάβα του πατέρα της. Το κορίτσι πήρε ένα ρόπαλο και άρχισε να χτυπά τον ληστή ενώ αυτός πάλευε με τον πατέρα της.

Το χρονικό

Όλα συνέβησαν το βράδυ του περασμένου Σαββάτου όταν ο 37χρονος Κοντσοβάρ Μορέλ μπήκε στην κάβα και έβγαλε όπλο ζητώντας από τον ιδιοκτήτη της και πατέρα της 8χρονης να του δώσει τα χρήματα από το ταμείο.

«Έβαλε το όπλο στο τραπέζι και μου ζήτησε να του δώσω όλα τα χρήματα που είχα στο ταμείο. Του απάντησα "θα στα δώσω"» περιέγραψε ο πατέρας της 8χρονης για τη ληστεία.

Κάποια στιγμή ο 37χρονος επιχείρησε να περάσει πίσω από τον πάγκο και τότε ο πατέρας της 8χρονης αφού τον γρονθοκόπησε, πάλεψε μαζί του για να τον ακινητοποιήσει.

Τότε ήταν που παρενέβη η 8χρονη, η οποία, όπως φαίνεται στο βίντεο, πήρε ένα ρόπαλο και άρχισε να χτυπάει τον ληστή.

«Είμαι τόσο περήφανος για εκείνη. Είναι τόσο δυνατή» είπε ο πατέρας της που δεν κατάλαβε ότι η κόρη του είχε εμπλακεί στο περιστατικό μέχρι που είδε το βίντεο από κάμερα ασφαλείας.

«Όταν είδα το βίντεο δεν περίμενα ότι θα είχε κάνει κάτι τέτοιο. Από ένα μικρό κορίτσι θα περίμενε κανείς να ουρλιάξει ή να κλάψει» κατέληξε.

Μινεσόταένοπλη ληστείαειδήσεις τώραΗΠΑληστεία