Κόσμος|16.08.2024 09:47

Βραζιλία: Παιδεραστής απήγαγε 12χρονη και την έσερνε σε βαλίτσα μέχρι το σπίτι του – Σοκαριστικό βίντεο

Newsroom

Σε 45χρόνια φυλάκιση καταδικάστηκε παιδόφιλος στη Βραζιλία όπου έσυρε ένα 12χρονο κορίτσι μέσα σε μια βαλίτσα, για να το πάει στο σπίτι του, όπου το έδεσε με χειροπέδες στο κρεβάτι και τη βίασε λέγοντας του ότι ήταν «σκλάβα του σεξ».

Σε βίντεο-σοκ φαίνεται ο 43χρονος Daniel Moraes Bittar, να παλεύει να τραβήξει τη βαλίτσα στις σκάλες δύο ορόφων, στο σπίτι του, στη Luziania της Βραζιλίας στις 28 Ιουνίου, του περασμένου έτους.

Η απαγωγή

Ο Bittar απήγαγε το παιδί έξω από το σχολείο με τη βοήθεια της 22χρονης συνεργού του, Gesielly de Souza Vieira. Η κοπέλα μπήκε σε ένα αυτοκίνητο και η de Souza Vieira κράτησε ένα πανί εμποτισμένο με χλωροφόρμιο στο πρόσωπό της, ενώ ο Bittar την απειλούσε με μαχαίρι. Στη συνέχεια την έκλεισαν μέσα σε μια βαλίτσα με φερμουάρ, την οποία τοποθέτησαν στο πορτμπαγκάζ αυτοκινήτου, με το οποίο πήγαν σε μια δασική περιοχή, για να πετάξουν εκεί το κινητό της τηλέφωνο.

Πως τον εντόπισε η αστυνομία

Ο 43χρονος συνελήφθη όταν η αστυνομία ειδοποιήθηκε για το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας και βρήκε το θύμα ημίγυμνο και δεμένο με χειροπέδες στο κρεβάτι του Bittar. Είχε υποστεί μώλωπες και χημικά εγκαύματα και οι ιατρικές εξετάσεις που πραγματοποιήθηκαν μετά τη διάσωσή της επιβεβαίωσαν ότι είχε υποστεί σεξουαλική επίθεση. Σύμφωνα με την αστυνομία, στον τόπο της φρικτής επίθεσης τον περασμένο Ιούνιο βρέθηκαν σεξουαλικά αντικείμενα, όπλα αναισθητοποίησης, κάμερες και πορνογραφικό υλικό.

Βρέθηκε επίσης ένα δοχείο βενζίνης που οδηγεί την αστυνομία στο συμπέρασμα ότι μπορεί να σχεδίαζε να κάψει το σώμα της κοπέλας, αργότερα. Ο Bittar, ο οποίος φαίνεται σε ένα βίντεο να κλαψουρίζει ενώ ανακρίνεται από τους αστυνομικούς, έχει πλέον φυλακιστεί για 45 χρόνια και εννέα μήνες, με βάση την απόφαση του δικαστηρίου που τον δίκασε.

βιασμόςειδήσεις τώραΒραζιλίαειδήσειςπαιδόφιλος