Κόσμος|20.08.2024 20:55

Βίντεο σοκ από το ναυάγιο στη Σικελία: Υδροστρόβιλος «καταπίνει» το γιοτ σε 60 δευτερόλεπτα

Newsroom

Σοκ προκαλούν τα πλάνα από νέο βίντεο κάμερας που δείχνει καρέ - καρέ πώς η καταιγίδα «κατάπιε» το γιοτ του μεγιστάνα Μάικ Λιντς στη Σικελία, ο οποίος αγνοείται ακόμα.

Το βίντεο αποτυπώνει τη στιγμή που το Bayesian καταποντίζεται από την ανήλεη καταιγίδα που το βύθισε «σε 60 δευτερόλεπτα».

«Δεν μπορούσε να γίνει τίποτα για το σκάφος»

Τα πλάνα κατέγραψε κάμερα κλειστού κυκλώματος σε μια βίλα μόλις 200 μέτρα από το σημείο που βυθίστηκε το σκάφος, που φαίνεται αγκυροβολημένο σε απόσταση, με τα φώτα του να αναβοσβήνουν μέσα στην καταρρακτώδη βροχή.

Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού δήλωσε στην τοπική εφημερίδα: «Σε μόλις εξήντα δευτερόλεπτα μπορείτε να δείτε το πλοίο να εξαφανίζεται. Κατά τύχη, μετά τον θόρυβο των ειδήσεων, κοίταξα τις κάμερες. Τα παιδιά μου μου το είπαν. Από τις περίπου είκοσι κάμερες που είναι εγκατεστημένες στο σπίτι, μόνο μία δεν ενοχλήθηκε από τον άνεμο και τη βροχή. Μπορείτε να δείτε καθαρά τι συμβαίνει.  Δεν μπορούσε να γίνει τίποτα για το σκάφος. Εξαφανίστηκε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα», είπε ο ιδιοκτήτης του σπιτιού.

Η στιγμή της βύθισης

Δεύτερο βίντεο, το οποίο όμως δεν έχει δημοσιευθεί, δείχνει το σκάφος να βυθίζεται. Την ίδια ώρα οι διασώστες που ψάχνουν εναγωνίως για παγιδευμένους επιζώντες προειδοποίησαν ότι οι επόμενες 24 ώρες είναι «κρίσιμες», αν πρόκειται να υπάρξει ελπίδα να βρεθεί κάποιος ζωντανός μέσα σε κάποιον θύλακα αέρα, αν υπάρχει, στο βυθισμένο σκάφος, όπως γράφει η MailOnline.

Σικελίαγιοτβύθισηειδήσειςειδήσεις τώρα