Κόσμος|21.08.2024 17:21

Βοσνία: Τρεις νεκροί από πυροβολισμούς σε σχολείο - Πρώην επιστάτης ο δράστης

Newsroom

Επίθεση με πυροβολισμούς σημειώθηκε σε σχολείο στην πόλη Σάνσκι Μοστ της δυτικής Βοσνίας, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τρεις καθηγητές, ενώ υπήρξε και ένας σοβαρά τραυματίας.

Μεταξύ των θυμάτων περιλαμβάνονται ο διευθυντής του σχολείου Nijaz Halilovic, η καθηγήτρια Αγγλικών Gordana Midzan και η Nisveta Kljunic, οι σοροί των οποίων μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας της πόλης.

Η επίθεση, σύμφωνα με τη Mirror, πραγματοποιήθηκε στις 10:15 το πρωί της Τετάρτης (21/08) από άλλον υπάλληλο του σχολείου, ο οποίος εργαζόταν ως βοηθός καθηγητή.

 Ο δράστης επιχείρησε να αυτοκτονήσει

Το περιστατικό σημειώθηκε την ώρα που πραγματοποιείτο συνεδρίαση στο σχολείο ενόψει της επαναλειτουργίας του για τη νέα σχολική χρονιά, ενώ αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι τα περιστατικά με μαζικούς πυροβολισμούς είναι σχετικά σπάνια στα Βαλκάνια. Ο δράστης της επίθεσης τραυματίστηκε σοβαρά αφότου επιχείρησε να αυτοκτονήσει μετά το συμβάν. Λόγω του γεγονότος ότι τα σχολεία παραμένουν κλειστά για τις διακοπές του καλοκαιριού, δεν υπήρχαν μαθητές εντός των σχολικών αιθουσών.

ειδήσειςσχολείοΒοσνίαειδήσεις τώραπυροβολισμοίνεκροί