Κόσμος|23.08.2024 13:15

Ναυάγιο στη Σικελία: Οι δύτες βρήκαν την σορό της 18χρονης Χάνα Λιντς

Newsroom
Σετ φωτογραφιών, σύρετε προς τα αριστερά
Ερευνες για το ναυάγιο στη Σικελία (AP)

Οι δύτες εντόπισαν τη σορό του τελευταίου αγνοούμενου ατόμου από το βυθισμένο σούπεργιοτ που ναυάγησε στα ανοιχτά της Σικελίας, αναφέρουν τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης.

Σημειώνεται πως η 18χρονη  Χάνα Λιντς, δηλαδή η κόρη του Βρετανού μεγιστάνα Μάικ Λιντς, ήταν το μοναδικό άτομο που δεν είχε εντοπιστεί μετά το ναυάγιο.

Πλέον, οι ερευνητές εξετάζουν βίντεο και φωτογραφίες που τραβήχτηκαν τη νύχτα της καταιγίδας και δείχνουν τα τελευταία λεπτά του πλοίου, καθώς και υλικό από κάμερες κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης του λιμανιού, προκειμένου να αποδοθούν κατηγορίες για την τραγωδία.

Την ίδια στιγμή, οι ιταλικές Αρχές «ερευνούν κατηγορίες για ανθρωποκτονία εξ αμελείας» για την βύθιση του Bayesian, στα ανοικτά των ακτών της Σικελίας. Η Εισαγγελία του Τερμίνι Ιμερέζε, με επικεφαλής τον Αμπρότζιο Καρτόσιο, ερευνά τον λόγο για τον οποίο το πολυτελές σκάφος ανατράπηκε στα ανοικτά των ακτών κοντά της Σικελίας λίγο πριν από τις 5 το πρωί της Δευτέρας.

Οι ερευνητές εξετάζουν τα αδικήματα του «ναυαγίου και της πολλαπλής ανθρωποκτονίας εξ αμελείας κατά αγνώστων προσώπων», σύμφωνα με τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης.

ναυάγιοΣικελίαειδήσεις τώραΙταλία