Κόσμος|27.08.2024 18:25

Σμύρνη: Πατέρας πυροβόλησε τα 4 ανήλικα παιδιά του, σκοτώνοντας τα 3

Μαρία Ζαχαράκη

Φρικτή δολοφονία, με θύματα τρία ανήλικα παιδιά, διαπράχθηκε σήμερα στην περιοχή Μπορνόβα της Σμύρνης, στην Τουρκία. Ο Βεσίμ Σιμσέκ, ο οποίος βρισκόταν σε διαδικασία διαζυγίου με τη σύζυγό του, πυροβόλησε με όπλο τα 4 παιδιά του, ενώ μετά αποπειράθηκε κι ο ίδιος να αυτοκτονήσει. Τα 3 από τα 4 παιδιά πέθαναν, ενώ ο πατέρας και ένα από τα παιδιά του νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο.

Πώς σημειώθηκε το άγριο έγκλημα

Ο 45χρονος πήρε τα παιδιά με τη δικαιολογία ότι θα τα πήγαινε στη μητέρα και τα μετέφερε σε ένα χωράφι, όπου τα πυροβόλησε. Η Τζεϊλίν (2 ετών), η Τζεμρέ (4 ετών) και η Νίρα Σιμσέκ (14 ετών) πέθαναν επί τόπου. Η Χίρα Νουρ (11 ετών) και ο πατέρας της τραυματίστηκαν βαριά.

Η 2χρονη Τζεϊλίν βρέθηκε νεκρή με μια πιπίλα στο στόμα της. Συγγενείς της οικογένειας και πολίτες μετέφεραν τα πτώματα με τα χέρια για περίπου 2 χιλιόμετρα μέχρι να φτάσουν στο νοσοκομείο της Σμύρνης.

Ο Βεσίμ Σιμσέκ, χτίστης το επάγγελμα, βρισκόταν σε διαδικασία διαζυγίου με τη σύζυγό του και φέρεται να είχε πει στη σύζυγό του: «Θα ακούσεις κάτι μεγάλο», σύμφωνα με συγγενή. Η σύζυγός του υπέβαλε αίτηση διαζυγίου πριν από 2,5 μήνες.

ΤουρκίαδολοφονίαΣμύρνηειδήσεις τώρα