Κόσμος|29.08.2024 08:21

Βραζιλία: Ζευγάρι πήδηξε με το βρέφος του από τον 7ο όροφο για να σωθεί από φωτιά

Newsroom

Συγκλονιστική είδηση από την Βραζιλία, όπου νεαρό ζευγάρι και το βρέφος τους σκοτώθηκαν στην προσπάθεια να σωθούν από τη φωτιά που ξέσπασε στην πολυκατοικία, όπου διέμεναν.

Ο Luiz Evaldo Lima, η Graciane Rosa de Oliveira και ο μόλις δύο μηνών γιος τους Leo βρήκαν ακαριαίο θάνατο, πηδώντας από τον 7ο όροφο. Τα αίτια της φωτιάς δεν έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά, αλλά σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρές εξαπλώθηκε βίαια και πολύ γρήγορα. Η πυροσβεστική εκκένωσε 15 άτομα συμπεριλαμβανομένης της μητέρας της η Graciane.

«Τους φωνάξαμε να πηδήξουν»

«Είδαμε ένα ζευγάρι με ένα παιδί στο παράθυρο του έβδομου ορόφου. Αρχίσαμε να τους φωνάζουμε να μην πηδήξουν, αλλά οι φλόγες τους περικύκλωσαν. Στο τέλος, πήδηξαν και πέθαναν ακαριαία», δήλωσε γείτονας.

Η Graciane ήταν 35 ετών και εργαζόταν ως ο τεχνίτρια βλεφαρίδων, ενώ ο Luiz ήταν 28 χρονών και εργαζόταν ως σερβιτόρος. Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2019 στο κατάστημα, όπου εργαζόταν ο Luiz. Η  Graciane είχε επίσης μια κόρη επτά ετών που γλίτωσε, επειδή βρισκόταν στο σχολείο, όταν ξέσπασε η φωτιά. 

θάνατοςφωτιάΒραζιλία