Κόσμος|29.08.2024 21:54

Φρικτός θάνατος για 19χρονο ψαρά: Τον αποκεφάλισε καρχαρίας!

Newsroom

Ένας 16χρονος ψαράς βρήκε τραγικό θάνατο όταν αποκεφαλίστηκε από καρχαρία, με το ζώο να καταβροχθίζει το αριστερό του χέρι και να αφαιρεί κομμάτια σάρκας από το σώμα του.

Το θλιβερό αυτό γεγονός συνέβη στην Τζαμάικα, με θύμα τον έφηβο Jahmari Reid, ο οποίος είχε πάθος για το ψάρεμα, παρά τις επίμονες αντιρρήσεις του πατέρα του, που φοβόταν ότι κάποια στιγμή θα συνέβαινε κάτι κακό.

«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι πήγε στη θάλασσα μόνος του… Είναι κάτι για το οποίο διαφωνούσαμε και είχαμε συχνούς τσακωμούς. Δεν το έκανε από ανάγκη, αλλά για χόμπι. Τού έλεγα να μην πηγαίνει, αλλά δεν άκουγε και αυτό είναι το αποτέλεσμα», δήλωσε ο πατέρας του, Michael Reid.

Σύμφωνα με τη New York Post, ο νεαρός πήγε για ψάρεμα τη Δευτέρα (26/08) σε θαλάσσια περιοχή κοντά στην τουριστική πόλη Montego Bay, αλλά δεν επέστρεψε ποτέ στο σπίτι του.

Η εξαφάνισή του δηλώθηκε αμέσως και περίπου ένα 24ωρο αργότερα, ψαράδες βρήκαν το διαμελισμένο σώμα του. Ένας καρχαρίας τίγρης, που βρισκόταν κοντά και φαινόταν να ψάχνει τροφή με επιθετική συμπεριφορά, θεωρήθηκε υπεύθυνος για την επίθεση.

Ένοπλες ομάδες προσπάθησαν να κυνηγήσουν και να σκοτώσουν τον καρχαρία για να ελέγξουν το στομάχι του για υπολείμματα του εφήβου, αλλά το μεγάλο αρπακτικό κατάφερε να διαφύγει.

Οι αρχές έχουν εκδώσει προειδοποίηση προς τους κατοίκους για την ασφάλειά τους, ενώ πλοία εξακολουθούν να αναζητούν τον καρχαρία τίγρη για να τον εξοντώσουν.

θάνατοςψαράςκαρχαρίαςΤζαμάικαειδήσεις τώρα