Κόσμος|01.09.2024 17:38

Θρίλερ με δολοφονία στο Μιλάνο: «Σκότωσα τον μπαμπά», λέει 17χρονος - Τα σενάρια που εξετάζουν οι αρχές

Newsroom

Οι Ιταλοί αστυνομικοί προσπαθούν να ξετυλίξουν το κουβάρι μιας τριπλής δολοφονίας στο Παντέρνο Ντουνιάνο, κοντά στο Μιλάνο, μετά από τηλεφώνημα ενός 17χρονου που ισχυρίστηκε ότι σκότωσε τον 51χρονο πατέρα του, ο οποίος είχε μόλις μαχαιρώσει τη 49χρονη σύζυγό του και τον 12χρονο γιο τους.

Ο 17χρονος κάλεσε την Αστυνομία

Ο 17χρονος φέρεται να κάλεσε τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης και να δήλωσε: «Σκότωσα τον πατέρα μου, ελάτε». Ο νεαρός ανέφερε ότι όταν μπήκε στο δωμάτιο του μικρού του αδελφού, βρήκε τον πατέρα του να κάθεται σε μια καρέκλα με ένα μαχαίρι δίπλα του και είδε τα σώματα του 12χρονου στο κρεβάτι και της μητέρας του στο πάτωμα. Σε αυτό το σημείο, φαίνεται ότι άρπαξε το μαχαίρι και μαχαίρωσε τον πατέρα του μέχρι θανάτου.

Οι αστυνομικοί επικεντρώνονται στη μαρτυρία του 17χρονου, παρατηρώντας ότι στο σώμα του δεν υπάρχουν σημάδια πάλης, γεγονός που τους οδηγεί στην υπόθεση ότι μπορεί να είναι ο δολοφόνος και των τριών μελών της οικογένειας.

Από την έρευνα προκύπτει ότι ο 12χρονος υπέστη την πιο βίαιη επίθεση, ενώ ο 51χρονος πατέρας είχε γιορτάσει τα γενέθλιά του την προηγούμενη μέρα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δεν βρέθηκαν ίχνη διάρρηξης στις εισόδους του σπιτιού. Ένα μαχαίρι που ανακαλύφθηκε στο δρόμο φαίνεται να ταιριάζει με τα τραύματα που προκάλεσαν τον θάνατο των τριών θυμάτων.

Οι γείτονες περιέγραψαν την οικογένεια ως ήσυχη και ευκατάστατη, σημειώνοντας ότι οι γονείς εργάζονταν σκληρά και ότι δεν είχαν ακούσει θόρυβο τη νύχτα του συμβάντος.

έγκλημαδολοφονίαΜιλάνοειδήσεις τώρα