Κόσμος|02.09.2024 13:19

Αυστραλία: Τίγρης επιτέθηκε σε γυναίκα σε θεματικό πάρκο

Newsroom

Τίγρης δάγκωσε μια εκπαιδεύτρια άγριων ζώων σε δημοφιλές πάρκο στην Χρυσή Ακτή της Αυστραλίας με αποτέλεσμα να την τραυματίσει στο χέρι.

Η 47χρονη βρίσκονταν στον χώρο με μία από τις εννέα τίγρεις του πάρκου Dreamworld όταν, σύμφωνα με την υπηρεσία ασθενοφόρων του Κουίνσλαντ, δέχθηκε επίθεση. Για καλή της τύχη το προσωπικό του πάρκου κατάφερε να συγκρατήσει την τίγρη πριν της προκαλέσει μεγαλύτερη ζημιά.

«Η ασθενής έχει υποστεί κάποιες σοβαρές αμυχές και διατρητικές πληγές από το ζώο», δήλωσε στους δημοσιογράφους ο εκτελών χρέη περιφερειακού διευθυντή της Υπηρεσίας Ασθενοφόρων του Κουίνσλαντ Τζάστιν Πέιν. «Ευτυχώς κατά την άφιξή τους η αιμορραγία είχε αντιμετωπιστεί πολύ καλά από τους παρόχους πρώτων βοηθειών εκεί στο Dreamworld, κάτι που ήταν εξαιρετικό να βλέπεις», δήλωσε ο Payne.

«Μεμονωμένο και σπάνιο περιστατικό»

Σε ανακοίνωσή της η Dreamworld ανέφερε ότι η επίθεση ήταν ένα «μεμονωμένο και σπάνιο περιστατικό» και η επιχείρηση «επικεντρώνεται άμεσα στην υποστήριξη του μέλους της ομάδας».

Παράλληλα η Dreamworld αρνήθηκε να απαντήσει σε περαιτέρω ερωτήσεις σχετικά με την κατάσταση της τίγρης. Το έκθεμα Tiger Island του Dreamworld διαφημίζεται ως μια «διαδραστική» εμπειρία όπου οι επισκέπτες «μπορούν να πλησιάσουν τόσο κοντά που θα μπορούσαν να νιώσουν την ανάσα μιας τίγρης».

Αυστραλίαπάρκοτίγρηςειδήσειςειδήσεις τώρα