Κόσμος|03.09.2024 03:00

Εφιάλτης για 62χρονο: Τον τσίμπησε σκορπιός στα γεννητικά όργανα και έχασε την σεξουαλικότητά του

Newsroom

Ένας 62χρονος στις ΗΠΑ βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη με ένα ξενοδοχείο, μετά από μια ασυνήθιστη περιπέτεια που βίωσε.

Κατά την παραμονή του σε ξενοδοχείο του Λας Βέγκας, δέχθηκε τσίμπημα από σκορπιό στα γεννητικά του όργανα ενώ ήταν ξαπλωμένος στο κρεβάτι.

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τα Χριστούγεννα του 2023, όμως από τότε η καθημερινότητά του έχει αλλάξει δραματικά. Όπως ισχυρίζεται, το τσίμπημα είχε ως αποτέλεσμα την απώλεια της σεξουαλικότητάς του.

Ζητά αποζημίωση

Την περασμένη εβδομάδα, αποφάσισε να κινηθεί νομικά κατά του ξενοδοχείου, υποστηρίζοντας ότι το περιστατικό με τον σκορπιό του προκάλεσε μετατραυματικό στρες που έχει επηρεάσει την προσωπική του ζωή.

Στην αγωγή που κατέθεσε ο δικηγόρος του, επισημαίνεται μεταξύ άλλων ότι το ξενοδοχείο είχε την ευθύνη να διασφαλίσει ένα καθαρό και ασφαλές περιβάλλον για τους πελάτες του.

Ο 62χρονος αναμένει την εκδίκαση της υπόθεσης για να δει αν θα λάβει αποζημίωση για τα δεινά που υπέστη μετά το τσίμπημα του σκορπιού. Ο ίδιος περιέγραψε την εμπειρία του λέγοντας: «Ένιωσα σαν κάποιος να με μαχαιρώνει στα γεννητικά όργανα. Έμοιαζε σαν κοφτερό γυαλί ή μαχαίρι».

Αμέσως πήγε στο μπάνιο για να ελέγξει τι συνέβη και τότε ανακάλυψε έναν σκορπιό μέσα στο εσώρουχό του. Φωτογράφισε τον σκορπιό, αλλά όταν ενημέρωσε το προσωπικό του ξενοδοχείου, δεν τον πήραν στα σοβαρά.

Αντίθετα, οι υπάλληλοι γέλασαν με την καταγγελία του. Ο 62χρονος αποχώρησε από το ξενοδοχείο μαζί με την οικογένειά του μία μέρα νωρίτερα από ό,τι είχαν προγραμματίσει και πλέον η υπόθεση θα συνεχιστεί στις δικαστικές αίθουσες.

ΗΠΑΛας ΒέγκαςΣκορπιόςειδήσεις τώρα