Κόσμος|06.09.2024 13:11

Συνεχείς αποκαλύψεις για τον διεστραμμένο σύζυγο της Ζιζέλ - Νάρκωνε την κόρη του και την φωτογράφιζε γυμνή

Newsroom

Συνεχίζεται στο ποινικό δικαστήριο της Αβινιόν η δίκη για την πολύκροτη υπόθεση του 71χρονου Ντομινίκ Πελικό και 50 ακόμα ανδρών, που κατηγορούνται για τους βιασμούς της 72χρονης συζύγου του, Ζιζέλ επί 10 χρόνια.

Η Ζιζέλ Πελικό κατέθεσε για πρώτη φορά δημόσια για τους βιασμούς της από τον σύζυγό της και τους άνδρες, που εκείνος στρατολογούσε μέσω πλατφόρμας γνωριμιών για να την βιάσουν αφού πρώτα την είχε ναρκώσει.

Την ίδια στιγμή σοκ προκαλούν και οι αποκαλύψεις από την κατάθεση της κόρης της Ζιζέλ Πελικό. Η Καρολίν Ντάριαν αφηγείται την ημέρα που η ζωή της «κυριολεκτικά γύρισε ανάποδα».

«Μόλις την άκουσα περίμενα τα χειρότερα

«Για μένα, υπάρχε το πριν τις 2 Νοεμβρίου 2020 και το μετά, η ζωή μου κυριολεκτικά γύρισε ανάποδα», υποστήριξε η 40χρονη. Η Καρολίν Ντάριαν θυμάται τη μέρα που της τηλεφώνησε η μητέρα της, ταραγμένη. «Μόλις την άκουσα περίμενα τα χειρότερα», λέει. «Πίστεψα ότι ο πατέρας μου, που πάσχει από αναπνευστικά προβλήματα, ήταν σοβαρά άρρωστος». Ωστόσο της είπε ότι μόλις πέρασε μία ολόκληρη μέρα στο αστυνομικό τμήμα του Καρπεντρά.

«Ο πατέρας σου με νάρκωνε για να με βιάζει, μαζι με αγνώστους. Μπόρεσα να δω φωτογραφίες, ήθελαν να μου δείξουν βίντεο, αλλά δεν άντεξα».

«Με είχε φωτογραφίσει γυμνή χωρίς να το ξέρω»

Η Καρολίν Ντάριαν είναι «βαθιά πεπεισμένη» ότι και η ίδια έχει ναρκωθεί από τον πατέρα της. Αφηγείται μάλιστα τη στιγμή που ένας αστυνομικός την κάλεσε και της είπε ότι στο αρχείο του πατέρα της της βρέθηκαν «δύο φωτογραφίες» της. Η Καρολίν Ντάριαν υποστήριξε ότι δεν αναγνώριζε τον εαυτό της, αλλά ο αστυνομικός της έδειξε ένα καφέ σημάδι στο μάγουλό της, ακριβώς όπως το δικό της.

«Εκεί ανακάλυψα τον εαυτό μου και κατάλαβα ότι ο άνθρωπος που ήταν ο πατέρας μου, στον οποίο είχα απόλυτη εμπιστοσύνη, που πίστευα ότι είχε ακεραιότητα, που σεβόταν την κόρη του, που ήταν περήφανος γι' αυτήν, που την ενθάρρυνε πάντα, ανακάλυψα ότι στην πραγματικότητα ο πατέρας μου με είχε φωτογραφίσει χωρίς να το ξέρω, γυμνή».

δικαστήριοΓαλλίαβιασμοίειδήσειςειδήσεις τώρα