Κόσμος|09.09.2024 13:47

Εξελίξεις στην υπόθεση της μικρής Ναρίν: Άτομο ομολόγησε ότι ξεφορτώθηκε τη σορό της - Ποιος του έδωσε εντολή

Newsroom

Οργή έχει προκαλέσει στην Τουρκία η δολοφονία της 8χρονης Ναρίν Γκιουράν, που αγνοείτο επί 19 ημέρες.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, που μεταδίδει η Sabah,  οι Αρχές προχώρησαν στη σύλληψη ατόμου, που ομολόγησε ότι εξαφάνισε τη σορό του κοριτσιού κατόπιν εντολής του θείου του.

Η εξαφάνιση της μικρής της μικρής Ναρίν ευαισθητοποίησε την κοινή γνώμη στην Τουρκία, με επιφανείς προσωπικότητες να κάνουν εκκλήσεις για πληροφορίες προκειμένου να βρεθεί το κορίτσι. Τελικά, η σορός της εντοπίστηκε χθες Κυριακή μέσα σε ένα σάκο στην άκρη ενός ρέματος, καλυμμένη από πέτρες και κλαδιά.

24 συλλήψεις 

Συνολικά, έχουν συλληφθεί 24 άτομα, μεταξύ των οποίων η μητέρα, ο πατέρας, τα δύο αδέλφια του κοριτσιού. Ο θείος του κοριτσιού θεωρείται ο βασικός ύποπτος, καθώς είχε διαφορές με τον πατέρα του και αδελφό του και στο παρελθόν τον είχε απειλήσει.

Τι έδειξε η νεκροψία-νεκροτομή 

Η νεκροψία και νεκροτομή  διήρκησε 11 ώρες και έδειξε ότι η Ναρίν έφερε κάταγμα στο ύψος του γονάτου στο αριστερό κάτω άκρο.  Ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν με ανάρτηση του στο x εξέφρασε τη θλίψη του για τη βάναυση δολοφονία της και τόνισε ότι θα παρακολουθεί στενά την υποθεση. «Η θλιβερή είδηση για τη Ναρίν, η οποία δολοφονήθηκε βάναυσα, μας πλήγωσε όλους βαθιά. Θα παρακολουθώ προσωπικά τη δικαστική διαδικασία για να εγγυηθώ ότι αυτοί που μας πήραν την Ναρίν θα έχουν την αυστηρότερη τιμωρία που τους αξίζει», έγραψε ο Τούρκος πρόεδρος.

ΤουρκίαΡετζέπ Ταγίπ Ερντογάνδολοφονίαειδήσεις τώρα