Κόσμος|09.09.2024 15:38

«Αν δεν είχα συλληφθεί, θα ζούσαμε ευτυχισμένοι» δήλωσε ο 71χρονος που νάρκωνε και κακοποιούσε τη Ζιζέλ

Newsroom

Σοκ συνεχίζουν να προκαλούν οι αποκαλύψεις για την υπόθεση του Ντομινίκ Πελικό ο οποίος νάρκωνε και άφηνε δεκάδες κακοποιητές να βιάζουν την σύζυγό του. Ψυχολόγος που μίλησε με τον 71χρονο αποκαλύπτει τι της είπε, την ώρα που η δίκη για την υπόθεση είναι σε εξέλιξη.

Η Άναμπελ Μοντάν, δήλωσε στο δικαστήριο της Αβινιόν της Γαλλίας ότι πήρε συνέντευξη από τον διεστραμμένο άνδρα τον Δεκέμβριο του 2020 - ενάμιση μήνα μετά την προφυλάκισή του - όπου παραδέχθηκε τα όσα φρικτά έκανε στη σύζυγό του, Ζιζέλ.

«Δεν συμφωνούσε σε ανταλλαγή συντρόφων και έτσι την νάρκωνα» 

«Ο Πελικό είπε: ''Η γυναίκα μου και εγώ είχαμε μια συζήτηση για το swinging (σσ. ανταλλαγή συντρόφων), αλλά δεν συμφωνούσε και έτσι την νάρκωσα''», αφηγήθηκε η ψυχολόγος.

Μάλιστα, συνέχισε λέγοντας πως ο Πελικό υποστήριξε πως την αγαπούσε, ενώ πρόσθεσε πως: «Βλέπει τη σύντροφό του ως αντικείμενο για την ικανοποίηση των σεξουαλικών και ναρκισσιστικών του αναγκών. Η σύζυγός του είναι ένα μερικό αντικείμενο και όχι αντικείμενο ολοκληρωτικής αγάπης».

Ακόμη ένα ψυχολόγος της φυλακής, η Μαριάν Μποτέ, είπε σήμερα στο δικαστήριο ότι ο Πελικό είχε «διχασμένη προσωπικότητα», δεν είχε ενσυναίσθηση και κληρονόμησε την ιδιοσυγκρασία του πατέρα του, ο οποίος λέγεται ότι ήταν ένας βίαιος κακοποιός.

«Όλα θα ήταν όπως πριν αν δεν είχα συλληφθεί - Η Ζιζέλ δεν θα γνώριζε τίποτα» 

Αποκάλυψε επίσης ότι ο Πελικό υποστηρίζει ότι η αρρωστημένη κακοποίηση της συζύγου του θα συνεχιζόταν αν δεν είχε συλληφθεί - και παραπονέθηκε ότι η ζωή του καταστράφηκε από τις ποινικές κατηγορίες που του απαγγέλθηκαν.

«Ο Πελικό παραπονιέται ότι αυτή η ποινική υπόθεση εναντίον του κατέστρεψε τη ζωή του. Ισχυρίζεται ότι όλα θα μπορούσαν να είναι όπως πριν αν δεν είχε συλληφθεί».

«Η Ζιζέλ δεν θα γνώριζε τίποτα, θα συνεχίζαμε να είμαστε ευτυχισμένοι», επισήμανε.

Η κυρία Μποτέ ανέφερε στη συνέχεια στο δικαστήριο διάφορα σημαντικά γεγονότα για την ανατροφή του Πελικότ, εξηγώντας ότι ο ίδιος αποκάλυψε σε μια μακροσκελή συνέντευξη που της έδωσε τον Φεβρουάριο του 2021 ότι βιάστηκε από μια νοσοκόμα όταν ήταν μόλις 9 ετών.

Η κακοποιητική συμπεριφορά του πατέρα του 

Εν τω μεταξύ, ο πατέρας του, Ντένις, λέγεται ότι ήταν κακοποιητής και γυναικάς που έστελνε τον γιο του να δουλέψει από την ηλικία των 14 ετών και έπαιρνε το 80% του μισθού του. Οι γονείς του φιλοξένησαν επίσης ένα μικρό κορίτσι, το οποίο ο Ντένις φέρεται να κακοποιούσε.

Η ψυχολόγος κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ο Πελικό είχε κληρονομήσει μια προσωπικότητα όπως αυτή του πατέρα του. Είναι θυμωμένος, πεισματάρης και παρορμητικός.

«Προέρχεται από μια προβληματική οικογένεια στην οποία τα μικρά παιδιά κακοποιούνταν. Έχει μια διχασμένη προσωπικότητα μεταξύ του ατόμου που θέλει να είναι και του ατόμου που είναι. Δεν δείχνει καμία ενσυναίσθηση», κατέληξε.

Η ψυχολόγος εξήγησε επίσης πώς ο Πελικό παραδέχτηκε ότι ήταν πολύ απαιτητικός σεξουαλικά και αναζητούσε συστηματικά σεξ στο διαδίκτυο. Όπως της είπε: «Έμπαινα στο διαδίκτυο κάθε μέρα, ήμουν συνεχώς σε ιστοσελίδες που πρόσφεραν ανταλλαγές συζύγων».

Γαλλίακακοποίησηβιασμόςσεξουαλική κακοποίησηειδήσεις τώρα