Κόσμος|09.09.2024 16:25

Γνωστή πρωταγωνίστρια αισθησιακών ταινιών συνελήφθη για αναρτήσεις στο OnlyFans - «Με έβαλαν να δείξω τα βίντεο»

Newsroom
Σετ φωτογραφιών, σύρετε προς τα αριστερά
Alexas Morgan (Instagram)
Alexas Morgan (Instagram)
Alexas Morgan (Instagram)
Alexas Morgan (Instagram)
Alexas Morgan (Instagram)
Alexas Morgan (Instagram)

Πρωταγωνίστρια αισθησιακών ταινιών συνελήφθη στην Ιορδανία όταν αστυνομικοί εισέβαλαν στο δωμάτιο ξενοδοχείου, όπου διέμενε και κατάσχεσαν ό,τι είχε μαζί της.

Πρόκειται για την Alexas Morgan, που έχει 5,5 εκατ. ακόλουθους στο Instagram, αλλά τον τελευταίο καιρό δεν κάνει αναρτήσεις -με τους fans της να ανησυχούν για την υγεία της.

Το 27χρονο μοντέλο δήλωσε στην Daily Star πως είναι «εγκλωβισμένη» στη χώρα της Μέσης Ανατολής, καθώς δεν μπορεί να φύγει και είναι ακόμα υπό κράτηση.

Στην Ιορδανία η παραγωγή, διανομή ή κατανάλωση «πορνογραφικού περιεχομένου» τιμωρείται

Η ίδια ισχυρίζεται ότι μεταφέρθηκε στο δικαστήριο περικυκλωμένη από ένοπλους άνδρες, ενώ παρέμεινε στο κρατητήριο μαζί με... περίεργους αστυνομικούς για πάνω από 17 ώρες.

Η μητέρα της είπε ότι η Alexa έζησε τρομακτικές στιγμές και πως όλο αυτό το διάστημα έχει «τρελαθεί» από την ανησυχία της.

Η Alexas, που ζει στο Μαϊάμι, επισκέφθηκε την Ιορδανία για τις καλοκαιρινές της διακοπές και εκεί κατηγορήθηκε από τις τοπικές Αρχές ότι παρήγαγε σεξουαλικό περιεχόμενο για τη σελίδα της OnlyFans. Η ίδια ξεκίνησε το OnlyFans πριν από πέντε χρόνια, αλλά επέμεινε ότι κατά τη διάρκεια του ταξιδιού της δεν ασχολείτο με αυτό.

Σημειώνεται ότι η παραγωγή, διανομή ή κατανάλωση «πορνογραφικού περιεχομένου» τιμωρείται στην Ιορδανία με φυλάκιση τουλάχιστον έξι μηνών.

«Με έβαλαν να δείξω τα βίντεο του OnlyFans μου»

Για τη μέρα της σύλληψής της, η Alexa περιέγραψε: «Ήταν αργά τη νύχτα... Έκοψαν το Wi-Fi στο ξενοδοχείο και ξαφνικά έγινε η έφοδος της αστυνομίας. Πήραν όλα μου τα υπάρχοντα χωρίς λόγο και δεν μπορούσα να καταλάβω τίποτα από όσα έλεγαν. Πήραν αμέσως όλα τα τηλέφωνα και τις ηλεκτρονικές συσκευές. Μιλούσαν πάρα πολύ άγρια. Δεν καταλάβαινα τίποτα».

Όταν έφτασε μεταφραστής στο αστυνομικό τμήμα της είπε ότι κατηγορείται για παραγωγή σεξουαλικού περιεχομένου.

Και πρόσθεσε: «Έμαθαν ότι είχα ένα OnlyFans και έπρεπε να το ανοίξω και να δείξω τα βίντεο μου σε ένα δωμάτιο γεμάτο άνδρες... Ένιωσα άβολα και φοβήθηκα για το τι επρόκειτο να συμβεί, φοβούμενη ότι το επάγγελμά μου θα με έβαζε σε μπελάδες και θα με έστελνε στη φυλακή».

Η Alexas είπε ότι την άφησαν να τηλεφωνήσει στην οικογένειά της στο Μαϊάμι της Φλόριντα, μετά από 17 ώρες. Είπε επίσης ότι μεταφέρθηκε στο δικαστήριο από «τέσσερις αστυνομικούς οπλισμένους με αυτόματα όπλα» και της ζητήθηκε να κάνει δήλωση σε δικαστή χωρίς δικηγόρο...».

Τελικά, το μοντέλο πήρε άδεια να πάει σε νέο ξενοδοχείο, αλλά διατάχθηκε να μην εγκαταλείψει τη χώρα, μέχρι να διερευνηθεί η υπόθεση της.

Η Alexas, η οποία παραμένει στην Ιορδανία, δήλωσε ότι είναι εγκλωβισμένη στη χώρα της Μέσης Ανατολής και δεν ξέρει ποια θα είναι η τύχη της, ενώ ζήτησε από την αμερικανική πρεσβεία άμεση υποστήριξη.

OnlyFansπορνοστάρΙορδανίαειδήσεις τώρα