Κόσμος|15.09.2024 23:46

ΗΠΑ: Μπάιντεν και Χάρις ενημερώθηκαν για το περιστατικό πυροβολισμών κοντά στον Τραμπ – «Η βία δεν έχει θέση στην Αμερική»

Newsroom

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν και η αντιπρόεδρός του Κάμαλα Χάρις δήλωσαν «ανακουφισμένοι» που ο Ντόναλντ Τραμπ είναι «σώος και αβλαβής» μετά από πυροβολισμούς που σημειώθηκαν νωρίτερα σήμερα σε κοντινή απόσταση όπου βρισκόταν ο Ρεπουμπλικάνος υποψήφιος πρόεδρος, χωρίς η ζωή του να διατρέξει κάποιο κίνδυνο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Λευκού Οίκου, «ο πρόεδρος και η αντιπρόεδρος ενημερώθηκαν για το περιστατικό ασφαλείας στο γήπεδο γκολφ Trump International (στη Φλόριντα), όπου ο πρώην πρόεδρος έπαιζε γκολφ. Με ανακούφιση μαθαίνουν ότι είναι σώος και αβλαβής. Θα ενημερώνονται τακτικά από τις ομάδες τους».

Η ανάρτηση της Καμάλα Χάρις

«Η βία δεν έχει θέση στην Αμερική» τόνισε σε δήλωσή της Κάμαλα Χάρις μετά το περιστατικό πυροβολισμών σε περιοχή που βρισκόταν ο Ντόναλντ Τραμπ.

«Ενημερώθηκα για τις αναφορές για πυροβολισμούς κοντά στον πρώην πρόεδρο Τραμπ και την ιδιοκτησία του στη Φλόριντα και χαίρομαι που είναι ασφαλής. Η βία δεν έχει θέση στην Αμερική», τόνισε σχετικά στο X μετά τους πυροβολισμούς στο γήπεδο γκολφ Trump International, όπου ο πρώην πρόεδρος προπονείτο.

ΗΠΑπυροβολισμοίΤζο ΜπάιντενΝτόναλντ ΤραμπΚάμαλα Χάριςειδήσειςειδήσεις τώρα