Κόσμος|17.09.2024 20:17

Μις Τουρκία: Τι απαντά στον καταιγισμό αρνητικών σχολίων για την εμφάνισή της

Newsroom

Η 24χρονη Μις Τουρκία μίλησε για πρώτη φορά σχετικά με τα σχόλια που δέχτηκε για την εμφάνισή της, έπειτα από τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν μετά τη στέψη της.

Η Ιντίλ Μπιλγκέν, η οποία κέρδισε τον τίτλο της Μις Τουρκία 2024, θα εκπροσωπήσει τη χώρα της στον διεθνή διαγωνισμό ομορφιάς Miss World. Είναι κόρη του Τούρκου πρεσβευτή στο Κίεβο, Μουσταφά Λεβέντ Μπιλγκέν, και έχει ολοκληρώσει σπουδές στην ιατρική.

Η επιλογή της ως Μις Τουρκία έχει προκαλέσει αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με αρκετούς χρήστες να αμφισβητούν την εμφάνισή της, ισχυριζόμενοι ότι διαθέτει ανδρικά χαρακτηριστικά και ότι η νίκη της οφείλεται στη θέση του πατέρα της. Η ίδια, έχοντας αντιμετωπίσει τον έντονο σχολιασμό, απενεργοποίησε τα σχόλια στους λογαριασμούς της στα social media την τελευταία εβδομάδα, αλλά σε πρόσφατη τηλεοπτική συνέντευξή της, απάντησε για πρώτη φορά σε όλα όσα έχουν λεχθεί.

«Σε μια εποχή που η χώρα μας αντιμετωπίζει σοβαρά ζητήματα, όπως η βία κατά των γυναικών και των παιδιών, αποδίδω τα αρνητικά σχόλια στην έλλειψη ουσιαστικής απασχόλησης από όσους τα κάνουν. Είναι άνθρωποι που εκφράζουν απόψεις χωρίς να έχουν πραγματική γνώση. Τα σχόλιά τους δεν με αγγίζουν», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Πρόσθεσε επίσης ότι αδιαφορεί για την κριτική που αφορά τον διαγωνισμό ομορφιάς και υπογράμμισε ότι «η ομορφιά δεν περιορίζεται στην εξωτερική εμφάνιση, αλλά αποτελεί μια ολιστική έννοια».

Τουρκίακαλλιστείαsocial mediaειδήσεις τώρα