Κόσμος|18.09.2024 20:51

Γαλλία: «Είμαι εγκληματίας και βιαστής» - Ο «μαθητής» του Πελικό περιέγραψε πως τον έμαθε να ναρκώνει τη σύζυγο του για να τη βιάζουν

Newsroom

Ενώπιον του δικαστηρίου κατέθεσε ο Μαρεσάλ, γνωστός και ως «μαθητής» του Ντομινικ Πελικό, που επί μία δεκαετία νάρκωνε τη σύζυγο του Ζιζέλ και καλούσε στο σπίτι τους άνδρες για να τη βιάσουν.

Ο 63χρονος  Μαρεσάλ γνώρισε τον 70χρονο Ντομινίκ Πελικό στη γαλλική ιστοσελίδα «Coco, που πλέον έχει κατέβει. Ο 70χρονος, σύμφωνα με τη δικογραφία, του μάθαινε πως να ναρκώσει τη σύζυγο του Σίλια για να έρθει σπίτι τους και να τη βιάσουν μαζί.

Ο Mαρεσάλ υποστήριξε ότι αρχικά αρνήθηκε την πρόταση του Πελικό να βιάσει τη γυναίκα του αλλά στη συνέχεια δέχθηκε. Ο συνταξιούχος οδηγός φορτηγών και πατέρας πέντε παιδιών, απέδωσε τις πράξεις του στα τραυματικά παιδικά του χρόνια.

«Η παιδική μου ηλικία ήταν γεμάτη ντροπή, αλκοόλ και σεξ»

«Η παιδική μου ηλικία ήταν γεμάτη ντροπή, αλκοόλ, σεξ και πολλή σιωπή. Ζήσαμε τρομερά πράγματα από τον πατέρα μου, σεξουαλική κακοποίηση. Η μητέρα μου προσπάθησε να μας προστατεύσει, αλλά έπινε», είπε χαρακτηριστικά.

Από την πλευρά του ο Πελικό, ισχυρίστηκε ότι έκοψε τις επαφές μαζί του επειδή, το θύμα  ξύπνησε ενώ βρισκόταν ακόμα στο δωμάτιό. Ο ίδιος ομολόγησε ότι βίασε μία φορά τη Σίλια, αλλά εμφανίζεται στα 3 από τα 12 βίντεο, όπου καταγράφονται σεξουαλικές επιθέσεις εναντίον της.

Η σύζυγος του Μαρεσάλ παραμένει στο πλευρό του. Σε αντίθεση με τη 70χρονη Ζιζέλ δεν κινήθηκε νομικά εναντίον του συζύγου της. «Αυτό που έκανα είναι αποτρόπαιο. Είμαι εγκληματίας και βιαστής», παραδέχθηκε. 

δίκηειδήσεις τώραβιασμόςΓαλλία