Κόσμος|20.09.2024 19:15

Μελάνια Τραμπ: Απαντά σε όσους την κατηγορούν για τις γυμνές φωτογραφίες της από το παρελθόν

Newsroom

Η Μελάνια Τραμπ (Melania Trump) θέλησε να υπερασπιστεί τις γυμνές φωτογραφίες της από την εποχή που έκανε μόντελινγκ, σε ένα προωθητικό βίντεο για τα επερχόμενα απομνημονεύματά της. Μάλιστα, η πρώην Πρώτη Κυρία συνέκρινε τις γυμνές πόζες της με τη δουλειά αριστοτεχνών.

«Γιατί υπερασπίζομαι περήφανα το γυμνό μου έργο ως μοντέλου;», αναρωτήθηκε στο βίντεο διάρκειας 45 δευτερολέπτων που αναρτήθηκε στους λογαριασμούς της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Το πιο πιεστικό ερώτημα είναι, γιατί τα μέσα μαζικής ενημέρωσης επέλεξαν να επικρίνουν τον εορτασμό της ανθρώπινης υπόστασής μου σε μια φωτογράφιση μόδας; Μήπως δεν είμαστε πλέον σε θέση να εκτιμήσουμε την ομορφιά του ανθρώπινου σώματος;», αναφέρει αρχικά.

Στο βίντεο ακούγεται μόνο η φωνή της και ενώ δεν δείχνει γυμνές φωτογραφίες της, χρησιμοποιεί φωτογραφίες διάσημων έργων Τέχνης, όπως το άγαλμα του Δαβίδ του Μιχαήλ Άγγελου.

 

«Σε όλη την ιστορία, οι κορυφαίοι καλλιτέχνες έχουν σεβαστεί την ανθρώπινη φόρμα, προκαλώντας βαθιά συναισθήματα και θαυμασμό. Θα πρέπει να τιμούμε το σώμα μας και να αγκαλιάζουμε τη διαχρονική παράδοση της χρήσης της Τέχνης ως ένα ισχυρό μέσο αυτοέκφρασης», είπε η ίδια.

Πρόκειται για το τέταρτο βίντεο που δημοσιεύει η Μελάνια Τραμπ στους λογαριασμούς της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ενόψει της κυκλοφορίας των απομνημονευμάτων της την 1η Οκτωβρίου. Πρόκειται για μια ασυνήθιστη στρατηγική μάρκετινγκ για να κάνει τον κόσμο να προπαραγγείλει το βιβλίο της.

 

Το βίντεο αυτό έρχεται τέσσερις ημέρες μετά τη δεύτερη απόπειρα δολοφονίας του συζύγου της Ντόναλντ Τραμπ, με την ίδια να μην έχει ακόμη σχολιάσει το περιστατικό της Κυριακής, όταν ένας ύποπτος βρέθηκε κρυμμένος ακριβώς έξω από τη λέσχη γκολφ του πρώην προέδρου της Αμερικής στο West Palm Beach της Φλόριντα.

Ντόναλντ ΤραμπΜελάνια Τραμπαπομνημονεύματα