Κόσμος|20.09.2024 21:44

Ζιζέλ Πελικό: Ανατριχιαστική απολογία κατηγορούμενου -«Μου έστειλε φωτογραφία της με πέντε άνδρες»

Newsroom

Ανατριχιάζει η απολογία του 54χρονου Σιρίλ Ντελβίλ, πολιτικού μηχανικού και πατέρα δύο παιδιών, για την υπόθεση των βιασμών της Ζιζέλ Πελικό από τον συζυγό της, υπόθεση που έχει σοκάρει ολόκληρη τη Γαλλία.

Ο 54χρονος είναι από τους 50 κατηγορούμενους, τους οποίους «στρατολογούσε» από το διαδίκτυο ο Ντομινίκ Πελικό για να βιάζουν την σύζυγό του. Η αστυνομία ανακάλυψε περισσότερες από 20.000 φωτογραφίες και εικόνες με την Ζιζέλ να κακοποιείται σεξουαλικά από 72 αγνώστους — 50 από τους οποίους έχουν ταυτοποιηθεί και δικάζονται — καθώς εκείνη ήταν σε κωματώδη κατάσταση στο κρεβάτι της, αφού την είχε ναρκώσει ο άντρας της.

«Όταν την άγγιξα ανέπνεε αλλά δεν αντέδρασε»

Ο κατηγορούμενος ανέφερε στο δικαστήριο πως γνώρισε τον Πελικό τον Σεπτέμβριο του 2019, όταν επισκέφθηκε την κατοικία του βασικού κατηγορούμενου, αφού προηγουμένως είχαν ανταλλάξει μηνύματα στο διαδίκτυο.

Ο Ντελβίλ ομολόγησε πως έκανε στοματικό σεξ και είχε συνουσία με την Ζιζέλ Πελικό ενώ δήλωσε πως όταν μπήκε στην κρεβατοκάμαρα αυτή ήταν γυρισμένη στο πλάι και δεν είδε το πρόσωπό της. «Αυτός (ο Πελικό) μου είπε να συνεχίσω. Είχε διάρκεια λίγα δευτερόλεπτα και εκείνος το κατέγραφε. Όταν άγγιξα την κυρία Πελικό ανέπνεε αλλά δεν αντέδρασε, αυτό μού φάνηκε παράξενο». Ο κατηγορούμενος επιβεβαίωσε πως δεν είχε την συγκατάθεση του θύματος και πρόσθεσε: «Οι γυναίκες δεν ανήκουν στους άνδρες, ελπίζω πως οι μελλοντικές γενιές θα το μάθουν. Δεν είχα την άδεια της κυρίας Πελικό, αυτός μού την έδωσε, αυτό είναι το πρόβλημα».

Ο ίδιος, ομολόγησε στο δικαστήριο ότι ο Πελικό πριν τον καλέσει στην κατοικία για να βιάσει την Ζιζέλ τού ζήτησε να στείλει μια φωτογραφία με το πέος του και ο βασικός κατηγορούμενος τού έστειλε μία φωτογραφία της Ζιζέλ που ήταν περιτριγυρισμένη από πέντε άνδρες και γύρω τους υπήρχαν μερικά λευκά τάμπλετ.

Κατά την διάρκεια της απολογίας του 54χρονου κατηγορούμενου η Ζιζέλ Πελικό τον κοίταξε κάποιες φορές. Η κόρη της Καρολίν Νταριάν ήταν στο πλευρό της ενώ ο 71χρονος Ντομινίκ Πελικό καθόταν σε αναπηρικό αμαξίδιο με ένα μπαστούνι δίπλα του, αφού εδώ και μία εβδομάδα αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας.

Ο Ντελβίλ με λυγμούς δήλωσε «Δεν ξέρω αν θα μπορέσω ποτέ να το ξεπεράσω. Δεν μπορώ να κοιμηθώ. Έχω εφιάλτες», είπε ο κατηγορούμενος και ανέφερε πως, μετά την αποκάλυψη των βιασμών της Ζιζέλ Πελικό, η σύζυγός του με την οποία ήταν παντρεμένοι επί 32 χρόνια τον εγκατέλειψε. 

απολογίαΓαλλίαβιασμόςειδήσεις τώρασεξουαλική κακοποίησηκακοποίηση