Κόσμος|26.09.2024 12:19

Αεροπλάνο έκανε 9 ώρες ταξίδι και ξαναγύρισε στο αεροδρόμιο που απογειώθηκε: Ο λόγος

Newsroom

Μια περιπέτεια χωρίς εξήγηση έζησαν οι επιβάτες μιας πτήσης της American Airlines από το Τέξας προς τη Σεούλ. Αφού το αεροσκάφος διέσχισε τις ΗΠΑ, έκανε αναστροφή και επέστρεψε στο Ντάλας. Οι επιβάτες πέρασαν 9 ώρες πετώντας από και προς τον Ειρηνικό Ωκεανό.

Μάλιστα, δεν τους δόθηκε καμία εξήγηση από την εταιρεία ενώ αναχώρησαν την επόμενη ημέρα, με άλλη πτήση για τον προορισμό τους.

Τι είπε ο πιλότος 

Μια επιβάτιδα που έκανε γνωστή την ιστορία με ανάρτησή της στο Instagram δήλωσε πως «η μόνη εξήγηση που έδωσε ο πιλότος ήταν ότι δεν λειτουργούσε η δεξιά πλευρά των τουαλετών» κι ότι «ρώτησε αν είχε κανείς μαζί του κατσαβίδι για να επισκευαστεί το WC».

 

Τι ανακοίνωσε η εταιρεία

Έπειτα, σε ανακοίνωσή της η American Airlines εξήγησε πως λόγω ενός απροσδιόριστου «προβλήματος συντήρησης», το αεροσκάφος επέστρεψε στο Ντάλας, όπου προσγειώθηκε με ασφάλεια.

«Το αεροσκάφος έχει τεθεί εκτός λειτουργίας για να επιθεωρηθεί από την ομάδα συντήρησής μας. Δεν θέλαμε ποτέ να διαταράξουμε τα ταξιδιωτικά σχέδια των πελατών μας και ζητάμε συγγνώμη για την ταλαιπωρία».

American Airlinesπτήσηαεροδρόμιοειδήσεις τώρααεροπλάνο