Κόσμος|02.10.2024 13:18

Ισραήλ: Πιλότος έβγαλε βίντεο που «κόβει» την ανάσα - Η στιγμή που οι πύραυλοι εκτοξεύονται από το Ιράν

Newsroom

Συγκλονιστικό βίντεο από την στιγμή της εκτόξευσης πυραύλων από το Ιράν προς το Ισραήλ τράβηξε ένας πιλότος από αεροπλάνο της British Airways που πετούσε προς το Ντουμπάι.

Το βίντεο δείχνει μια σειρά από βαλλιστικούς πυραύλους που κατευθύνονται προς το Ισραήλ.

Η New York Post αναφέρει ότι πριν από την εκτόξευση των πυραύλων, η Τεχεράνη δεν έλεγξε αν ο εναέριος χώρος ήταν ελεύθερος από πτήσεις και οι πύραυλοι πέρασαν κοντά από το αεροπλάνο που ήταν γεμάτο από κόσμο.

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο:

Σύμφωνα με τα ιρανικά τηλεοπτικά δίκτυα, η Τεχεράνη εξαπέλυσε 200 πυραύλους κατά του Ισραήλ κατά την επίθεσή της χθες, Τρίτη, το βράδυ, η οποία ονομάστηκε «Έντιμη Υπόσχεση 2». Για πρώτη φορά ανάμεσα στους πυραύλους που εξαπέλυσε, αρκετοί ήταν υπερηχητικοί.

Η Ισλαμική Δημοκρατία του Ιράν ανακοίνωσε ότι διεξήγαγε την επιχείρηση αυτή ως απάντηση στην δολοφονία του αρχηγού της σιιτικής λιβανικής οργάνωσης Χεζμπολάχ, Χασάν Νασράλα και σε αυτόν του ηγέτη της παλαιστινιακής ισλαμιστικής οργάνωσης Χαμάς Ισμαήλ Χανίγια, όπως και στο φόνο ενός εκ των διοικητών των Φρουρών της Επανάστασης, επίλεκτου σώματος του ιρανικού στρατού, του Αμπάς Νιλφορουσάν.

Ιράνπύραυλοιαεροπλάνοεπίθεσηειδήσεις τώραΤεχεράνηΙσραήλ