Κόσμος|02.10.2024 21:42

Τραγωδία στην Τιφλίδα: Σοκαριστικό βίντεο με 24χρονη που σκόνταψε και σκοτώθηκε την ώρα που τη βιντεοσκοπούσε η φίλη της

Newsroom

Το γύρο του διαδικτύου κάνει βίντεο στο οποίο φαίνεται μία Ρωσίδα να σκοντάφτει στο δρόμο και να σκοτώνεται ενώ διασκεδάζει με τη φίλη της που την βιντεοσκοπεί.

Την ώρα που τραγουδάει η άτυχη γυναίκα, η φίλη της την καταγράφει με την κάμερα του κινητού της να σκοντάφτει σε τοιχίο, να πέφτει και να σκοτώνεται. Οι τελευταίες στιγμές της Αρίνα Γκλαζουνόβα καταγράφηκαν σε ένα σκληρό βίντεο που τραβήχτηκε στην Τιφλίδα της Γεωργίας.

Συγκεκριμένα τα πλάνα δείχνουν την 26χρονη Ρωσίδα να περπατάει σε ένα πεζοδρόμιο τραγουδώντας την επιτυχία «For The Last Time» του ρωσικού συγκροτήματος Hunger Boys. Καθώς περπατούσε κοίταζε προς την κάμερα του τηλεφώνου της φίλης της χωρίς όμως να κοιτάζει πού πηγαίνει.

Και εκεί που συνεχίζει να τραγουδάει, ξαφνικά πέφτει και στα μάτια της φίλης της καθρεπτίζεται ο τρόμος. Η 24χρονη πέφτει ξαφνικά σκοντάφτει, πέφτει από το τοιχίο με το κεφάλι και καταλήγει σε υπόγειο πέρασμα. Αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, αλλά πέθανε από τραύματα στο κεφάλι.

τραγωδίαθάνατοςΤιφλίδαειδήσεις τώραειδήσεις