Κόσμος|03.10.2024 09:39

Μοντέλο του OnlyFans είπε τον καιρό με... μπικίνι, εν μέσω του τυφώνα Helene που έχει σκοτώσει πάνω από 160 ανθρώπους

Newsroom

Μοντέλο του OnlyFans ανέβασε ένα βίντεο στο οποίο λέει το «δελτίο καιρού» με τον δικό της τρόπο και συγκεκριμένα φορώντας μόνο ένα μικροσκοπικό μπικίνι. Μπορεί η ανάρτησή της να έγινε viral αλλά οι αντιδράσεις για την κίνηση της την ώρα που ο τυφώνας Helene έχει αφήσει πίσω του περισσότερους από 160 νεκρούς, ποικίλουν.

«Έκανα πλάκα»

Στο βίντεο, η Σκάιλερ Σίμπσον φοράει ένα ροζ μπικίνι, κρατάει μια ομπρέλα, και μιλάει για τις πλημμύρες που είχε προκαλέσει ο τυφώνας Helene στην Τάμπα. Όπως φαίνεται στο βίντεο, η Σίμπσον γελούσε και έπαιζε με μια ομπρέλα ενώ της πετούσαν παγάκια.

Το βίντεο προκάλεσε αντιδράσεις. «Ελπίζω ένα μέρος από όσα κέρδισες από το βίντεο να πήγαν σε πληγέντες», «είσαι για σφαλιάρες, ο πατέρας σου θα είναι υπερήφανος», «είναι αηδιαστικό να πουλάς περιεχόμενο ενώ άλλοι υποφέρουν. Θα το βρεις μπροστά σου»  ήταν ορισμένα από τα σχόλια.

 

Η ίδια χρειάστηκε να τονίσει ότι απλά έκανε πλάκα «Έκανα πλάκα για τους δημοσιογράφους, αν δεν τον αντιλαμβάνεστε κάντε unfollow» ενώ στην ανάρτησή της είχε γράφει: «Πέρα από την πλάκα, ελπίζω όλοι να είναι καλά και η καρδιά μου είναι με όσους έχουν επηρεαστεί από την καταιγίδα» έγραψε η ίδια στη λεζάντα του βίντεο που συγκέντρωσε πάνω από 1,8 εκατομμύρια views στα social media.

τυφώναςOnlyFansΗΠΑκαιρόςειδήσεις τώρα