Κόσμος|03.10.2024 22:05

Μπόρις Τζόνσον: Βρέθηκε κοριός στο μπάνιο του μετά από επίσκεψη του Νετανιάχου

Newsroom

Την ώρα που η Μέση Ανατολή «φλέγεται» σάλο προκαλούν οι αποκαλύψεις του Μπόρις Τζόνσον για ένα ενα περιστατικό που σημειώθηκε την περίοδο που διατελούσε υπουργός Εξωτερικών της Βρετανίας κατά τη συνάντησή του με τον Ισραηλινό πρωθυπουργό Μπενιαμίν Νετανιάχου.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει στο νέο του βιβλίο «Unleashed» ο Μπενιαμίν Νετανιάχου τον επισκέφθηκε το 2017 στο Λονδίνο και του «φύτεψε» έναν κοριό στο μπάνιο του.

Μετά την συνάντηση εντός του υπουργείου, η ομάδα ασφαλείας του τότε υπουργού φαίνεται πως βρήκε μέσα στο μπάνιο την συσκευή παρακολούθησης.

«Όλα όσα πρέπει να ξέρετε…»

«Εκεί ο Μπίμπι πήγε για λίγο, και μπορεί να είναι σύμπτωση μπορεί κι όχι, αλλά μου είπαν ότι αργότερα, όταν έκαναν έναν τακτικό έλεγχο για κοριούς, βρήκαν μια συσκευή υποκλοπής», έγραψε γράψει στο βιβλίο του ο Μπόρις Τζόνσον προσθέτοντας: «Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για εκείνο το συμβάν βρίσκονται στο βιβλίο».

Δεν έχει γίνει γνωστό εάν το Ισραήλ κατηγορήθηκε εν τέλει για το περιστατικό, λέει η Telegraph. Την ίδια περίοδο περίπου πάντως το Ισραήλ κατηγορήθηκε για την τοποθέτηση συσκευών παρακολούθησης στον Λευκό Οίκο.

The TelegraphειδήσειςΒρετανίαειδήσεις τώραΜπόρις ΤζόνσονΜπένιαμιν ΝετανιάχουΛευκός Οίκος