Κόσμος|04.10.2024 12:42

Η στιγμή που επιβάτες σώζουν γυναίκα από τον βίαιο σύντροφό της κατά τη διάρκεια πτήσης

Newsroom

Ένταση επικράτησε σε πτήση της American Airlines προς τη Βόρεια Καρολίνα με επιβάτες να παρεμβαίνουν για να σώσουν μια γυναίκα από τα χέρια του συντρόφου της, που φέρεται να επιχείρησε να την χτυπήσει.

Σε βίντεο - ντοκουμέντο που ήρθε στη δημοσιότητα, φαίνονται αρκετοί επιβάτες και μια αεροσυνοδός να έχουν σηκωθεί και να φωνάζουν σε έναν άνδρα που καθόταν στην πρώτη θέση με την σύντροφό του, να πάρει τα χέρια του από πάνω της.

Σκηνές έντασης - Βίντεο ντοκουμέντο από το επεισόδιο 

«Πάρε αμέσως τα γ@@ χέρια σου από πάνω της. Αν την αγγίξεις ξανά, θα σε συλλάβουν γαμώτο», ακούγεται να φωνάζουν.

Ένας επιβάτης ρωτά τη γυναίκα αν είναι καλά και άλλοι της λένε να μετακινηθεί σε άλλο άδειο κάθισμα μακριά από τον σύντροφό της. Καθώς εκείνη μετακινήθηκε κατά μήκος του διαδρόμου, ο φερόμενος ως επιτιθέμενος φωνάζει ότι δέχθηκε επίθεση από τη γυναίκα και ισχυρίζεται ότι τον χαστούκισε. «Όχι, δεν δέχθηκες επίθεση», φώναξε εκείνη ως απάντηση. «Έβαλα το χέρι μου στο στόμα σου για να σε κάνω να το βουλώσεις», είπε ακόμη.

Τους συνόδεψαν αστυνομικοί στο αεροδρόμιο 

Η πτήση προσγειώθηκε 26 λεπτά νωρίτερα, και αστυνομικοί που περίμεναν στο αεροδρόμιο, μπήκαν στο αεροσκάφος πριν οι επιβάτες αποβιβαστούν. Οι αστυνομικοί συνόδευσαν το ζευγάρι από το αεροπλάνο και στη συνέχεια συνέλεξαν μαρτυρίες από συνεπιβάτες.

Δεν έχει γίνει γνωστό εάν ο άνδρας τελικά συνελήφθη, ενώ η American Airlines εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει πως «δεν ανέχονται την βία».

ειδήσεις τώραεπιβάτεςπτήσηAmerican Airlinesβία