Κόσμος|13.10.2024 08:50

Φρίκη στο Κεντάκι: Γυναίκα διαμέλισε το σώμα της μητέρας της και το μαγείρεψε

Newsroom

Μια φρικτή υπόθεση εξελίσσεται στο Κεντάκι των ΗΠΑ, με μια 32χρονη να συλλαμβάνεται αφού η αστυνομία βρήκε στο σπίτι της ένα διαμελισμένο πτώμα, που πιστεύεται ότι ήταν η μητέρα. Μάλιστα, ανθρώπινα μέλη βρέθηκαν σε κατσαρόλα.

Ο άνδρας που κάλεσε την αστυνομία είπε ότι το ανακάλυψε το απόγευμα της Τετάρτης, όταν πήγε να κάνει κάποιες εργασίες σε ακίνητα.
Η αστυνομία συνέλαβε την 32χρονη Τοριλένα Μέι Φίλντς, η οποία είχε ταμπουρωθεί στο σπίτι της στο Mount Olivet. Αν και η αστυνομία δεν έχει επιβεβαιώσει την ταυτότητα του πτώματος, πολλά ειδησεογραφικά πρακτορεία ανέφεραν ότι το θύμα ήταν η μητέρα της, Τρούντι Φίλντς.

Ένας από τους εργάτες ανακάλυψε σημάδια σύρσιμο στο γρασίδι, τα οποία οδήγησαν στο διαμελισμένο πτώμα της Τρούντι που βρίσκονταν στην πίσω αυλή. Τα χέρια, τα πόδια και το κεφάλι του θύματος είχαν αποκολληθεί από το σώμα της, σύμφωνα με την αστυνομία.

«Έκανε μάγια», δήλωσε μάρτυρας

Βρέθηκαν επίσης τούφες από μαλλιά. Ο άνδρας ενημέρωσε τους αστυνομικούς ότι είχε βρεθεί στο ακίνητο την προηγούμενη ημέρα και είχε δει τόσο το θύμα όσο και τον Φιλντς. «Στις 8 Οκτωβρίου, ο μάρτυρας είπε ότι η Τοριλένα έκανε μάγια», σημείωσαν οι αστυνομικοί. Η αστυνομία έλαβε ένταλμα έρευνας και εισήλθε στο σπίτι αφού δεν μπόρεσε να επικοινωνήσει με την Τοριλένα.

Είχε κατσαρόλα σε φούρνο με ανθρώπινα μέλη 

Όταν τελικά βγήκε από την κρυψώνα της, ήταν καλυμμένη με αίμα. Η έρευνα του ακινήτου αποκάλυψε ένα ματωμένο στρώμα που περιείχε «πολλαπλά μέρη του σώματος και όργανα». Οι ερευνητές ανακάλυψαν επίσης μια κατσαρόλα στο φούρνο που περιείχε κάτι που φαινόταν να είναι μαγειρεμένα ανθρώπινα μέρη του σώματος. Η κατσαρόλα ήταν ακόμα ζεστή όταν την βρήκαν οι Αρχές.

Η Τοριλένα, σύμφωνα με την Daily Mail, κατηγορείται για παρεμπόδιση, παραποίηση αποδεικτικών στοιχείων και κακοποίηση πτώματος. Αυτή τη στιγμή κρατείται και ενδέχεται να της απαγγελθούν και άλλες κατηγορίες κατά τη διάρκεια της έρευνας.

ειδήσεις τώραΚεντάκιΗΠΑσύλληψηέγκλημα