Κόσμος|13.10.2024 11:51

Τυφώνας Μίλτον: Κάτοικος της Φλόριντα έσωσε το σπίτι του με μια περίεργη αλλά σωτήρια μέθοδο - Το έδεσε με ιμάντες!

Newsroom

Ένας άνδρας από τη Φλόριντα κατάφερε να προστατεύσει το σπίτι του από τον καταστροφικό τυφώνα Μίλτον χρησιμοποιώντας μια περίεργη μέθοδο. Το έδεσε  με πλαστικούς ιμάντες φορτηγού πλοίου!

Πώς θωράκισε το σπίτι του από τον τυφώνα Μίλτον  

Την ώρα που ο τυφώνας έσπερνε τον όλεθρο σε ολόκληρη την πολιτεία, ο Πέντρο Κασάρες σκέφτηκε μια τρελή ιδέα για να δέσει το σπίτι της οικογένειάς του! Ο άνδρας τοποθέτησε μεταλλικούς γάντζους σε τσιμέντο στο έδαφος και χρησιμοποίησε μεγάλους πλαστικούς ιμάντες - το ίδιο είδος που χρησιμοποιείται συνήθως για την ασφάλιση εμπορευματοκιβωτίων σε πλοία - προσαρτημένους στους γάντζους του εδάφους.

Οι ειδικά σχεδιασμένοι ιμάντες και οι γάντζοι, οι οποίοι του κόστισαν 22.000 δολάρια, και τοποθετήθηκαν γύρω από την οροφή του σπιτιού της οικογένειας, αναφέρει η Mirror.

Πηγή βίντεο: simplyuniquesmiles93/ΤikTok

«Το σπίτι είναι άθικτο» 

Η μέθοδος του ήταν σωτήρια και το σπίτι του έμεινε στη θέση του. Μάλιστα, σε βίντεο που ανήρτησε η κόρη του στο TikTok έγινε viral.

«Ευτυχώς είμαστε καλά. Υπάρχουν πολλές πληγείσες περιοχές κοντά στο σπίτι μας», δήλωσε η κόρη του Κασάρες. «Το σπίτι είναι άθικτο. Ούτε ένα τούβλο ούτε ένα κεραμίδι δεν έχει σηκωθεί από τη στέγη. Όλα είναι καλά. Δεν πρόκειται να βγάλουμε τους ιμάντες μέχρι να τελειώσει ο τυφώνας!», τόνισε. 

Φλόρινταειδήσεις τώραΗΠΑΤυφώνας Μίλτονσπίτι