Κόσμος|17.10.2024 08:40

Liam Payne: Παγκόσμιο σοκ μετά τον θάνατο του τραγουδιστή των One Direction – Θαυμαστές του συγκεντρώνονται στο ξενοδοχείο που σκοτώθηκε

Newsroom
Σετ φωτογραφιών, σύρετε προς τα αριστερά
Λίαμ Πέιν (AP) gallery
Λίαμ Πέιν (AP) gallery
Λίαμ Πέιν (AP) gallery
Λίαμ Πέιν (AP) gallery
Λίαμ Πέιν (AP) gallery
Λίαμ Πέιν (AP) gallery

Σοκ προκάλεσε στον καλλιτεχνικό κόσμο η είδηση του θανάτου του πρώην τραγουδιστή των One Direction, Λίαμ Πέιν (Liam Payne), σε ηλικία 31 ετών, μετά από πτώση από μπαλκόνι ξενοδοχείου στην Αργεντινή.

Όπως έχει γίνει έως τώρα γνωστό, ο Λίαμ Πέιν, έπεσε από τον τρίτο όροφο ενός ξενοδοχείου στο Μπουένος Άιρες στην Αργεντινή. Συγκεκριμένα, η La Nacion αναφέρει ότι πριν από το περιστατικό, το προσωπικό του «Hotel Casa Sur» κάλεσε την αστυνομία για να αναφέρει «έναν επιθετικό άνδρα που θα μπορούσε να είναι υπό την επήρεια ναρκωτικών ή αλκοόλ».

Οι τοπικές αρχές αναφέρουν σε ανακοίνωση που εξέδωσαν ότι ειδοποιήθηκαν για ένα άτομο που βρισκόταν σε μια εσωτερική αυλή του ξενοδοχείου Casa Sur. «Οι πρώτες βοήθειες έφτασαν και επιβεβαίωσαν τον θάνατο του άνδρα. Αργότερα μάθαμε ότι ήταν τραγουδιστής σε μουσικό συγκρότημα. Δεν υπήρχε δυνατότητα ανάνηψης. Ο Λίαμ Τζέιμς Πέιν, τραγουδοποιός και κιθαρίστας, πρώην μέλος του συγκροτήματος One Direction, πέθανε σήμερα αφού έπεσε από τον τρίτο όροφο ξενοδοχείου», ανέφερε η ανακοίνωση της Αστυνομίας.  Οι ακριβείς συνθήκες υπό τις οποίες σημειώθηκε το τραγικό περιστατικό διερευνώνται.

Συντετριμμένοι οι φαν έξω από το ξενοδοχείο που σκοτώθηκε

Μόλις έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου του, οι θαυμαστές του άρχισαν να συγκεντρώνονται έξω από το ξενοδοχείο του Μπουένος Άιρες, με αποτέλεσμα η αστυνομία να αποκλείσει την είσοδο. Ορισμένοι άναψαν κεριά στη μνήμη του. «Ήμουν στο σαλόνι μου και η αδελφή μου μου είπε ότι ο Λίαμ πέθανε», δήλωσε στο πρακτορείο ειδήσεων Reuters μια νεαρή θαυμάστρια ονόματι Βιολέτα Άντιερ. «Δεν μπορούσαμε να το πιστέψουμε. Ήρθαμε εδώ άμεσα για να επιβεβαιώσουμε ότι ήταν αλήθεια». Η κ. Antier είπε ότι είδε τον Λίαμ Πέιν (Liam Payne), στη συναυλία του Niall Horan μόλις πριν από δύο εβδομάδες.

Μια άλλη γυναίκα έκλαιγε καθώς εξηγούσε γιατί είχε έρθει στο ξενοδοχείο, λέγοντας στο Reuters στα ισπανικά: «Αυτός είναι ο μόνος τρόπος που έχω για να τον αποχαιρετήσω».

«Απολύτως καταστροφικό»

Ο Max George, από το boyband The Wanted, δήλωσε ότι γνώρισε τον Λίαμ Πέιν (Liam Payne), όταν διαγωνιζόταν στο The X Factor με τους One Direction και περιέγραψε τον θάνατό του ως «απολύτως καταστροφικό». «Τα τελευταία χρόνια είχα τη χαρά να τον γνωρίσω προσωπικά και να περάσω πολύτιμο χρόνο μαζί του», ανέφερε στο Instagram. Ο George είπε ότι ο Payne ήταν «υπέροχος» όσον αφορά την υποστήριξη όταν ο συμπαίκτης του στο συγκρότημα Tom Parker αρρώστησε με όγκο στον εγκέφαλο.

Στο Instagram, ο παρουσιαστής Dermot O'Leary δήλωσε ότι θυμόταν τον Payne με αγάπη. «Τον θυμάμαι ως 14χρονο που εμφανίστηκε για οντισιόν στο X factor και μας ξετρέλανε τραγουδώντας Sinatra», έγραψε δίπλα σε μια φωτογραφία του ζευγαριού. «Ήταν πάντα μια χαρά, είχε χρόνο για όλους, ευγενικός, ευγνώμων και ήταν πάντα ταπεινός». «Στέλνω αγάπη και συλλυπητήρια στην οικογένειά του [και] στους αγαπημένους του», έγραψε η κοσμική Paris Hilton στο X, πρώην Twitter. «RIP φίλε μου».

Η καριέρα του Λίαμ Πέιν

Ο Λίαμ Πέιν (Liam Payne), ο οποίος γεννήθηκε στο Wolverhampton του Ηνωμένου Βασιλείου, προσπάθησε για πρώτη φορά να γίνει αστέρι όταν πέρασε από οντισιόν για το talent show του ITV The X Factor το 2008 - αλλά ο κριτής Simon Cowell του είπε να «επιστρέψει σε δύο χρόνια».

Το έκανε, εντυπωσιάζοντας περισσότερο τους κριτές το 2010, και τον έβαλαν μαζί με άλλους τέσσερις υποψήφιους για σόλο στο στάδιο του boot camp και έτσι γεννήθηκαν οι One Direction.

Το γκρουπ είχε τέσσερα νούμερο ένα άλμπουμ στο Ηνωμένο Βασίλειο και τέσσερα νούμερο ένα singles, καθώς και κορυφαία charts σε όλο τον κόσμο, προτού ανακοινώσει ότι θα κάνει παύση το 2015.

Το 2017, το ντεμπούτο σόλο single του Payne Strip That Down, το οποίο έφτασε στο νούμερο τρία του Official UK Chart, και η συνεργασία του με τη Rita Ora στο τραγούδι For You - από το soundtrack του Fifty Shades Freed - έφτασαν επίσης στο top 10. Ξεκίνησε σχέση με τη σταρ των Girls Aloud Cheryl Tweedy το 2016 και απέκτησαν έναν γιο, τον Bear, τον επόμενο χρόνο. Το ζευγάρι χώρισε το 2018.

τραγουδιστήςθάνατοςειδήσειςΜπουένος ΆιρεςξενοδοχείοΑργεντινήειδήσεις τώρα