Κόσμος|18.10.2024 21:55

ΗΠΑ: Ασθενής γλίτωσε από βέβαιο θάνατο - Ξύπνησε στο χειρουργείο πριν αφαιρέσουν την καρδιά του!

Newsroom

Τυχερός στην ατυχία του θα πρέπει να αισθάνεται ο Thomas T.J. Hoover ο οποίος γλίτωσε από βέβαιο θάνατο στο πάρα πέντε. Όλα ξεκίνησαν όταν ο 36χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Baptist Health Richmond στις ΗΠΑ μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών.

Οι γιατροί που τον εξέτασαν, τον κήρυξαν εγκεφαλικά νεκρό και ζήτησαν να αφαιρέσουν τα όργανά του, καθώς ήταν δωρητής. Αμέσως μεταφέρθηκε στο χειρουργείο όπου θα ξεκινούσε η σχετική διαδικασία και τη στιγμή που ετοιμάζονταν οι γιατροί, εκείνος ξύπνησε, συμφωνα με τη New York Post.

«Ο γιατρός ζήτησε να τον σκοτώσουν!»

«Κουνιόταν σαν να είχε σπασμούς, χτυπιόταν πάνω στο κρεβάτι», δήλωσε ανώνυμα μια νοσοκόμα που ήταν μπροστά. Ο επικεφαλής γιατρός ζήτησε να προχωρήσει η διαδικασία ωστόσο κανείς στην αίθουσα δεν ήθελε να προχωρήσει! Μάλιστα φώναξε σε ειδικευόμενους να μπουν στο χειρουργείο προκειμένου να συνεχίσουν.

Οι υπόλοιποι γιατροί που αρνούνταν τον οδήγησαν έξω από την αίθουσα και ο άνδρας συνήλθε και έλαβε εξιτήριο για να πάει σπίτι του. Το νοσοκομείο διέταξε έρευνα σε βάρος του γιατρού που ζήτησε να θανατωθεί ο ασθενής, αλλά δεν έχει δημοσιευτεί το αποτέλεσμά της.

ΗΠΑειδήσειςδωρητής οργάνωνασθενήςειδήσεις τώραχειρουργείο