Κόσμος|19.10.2024 23:03
Βίντεο δείχνει τον Σινουάρ να κατεβαίνει σε τούνελ πριν την επίθεση της 7ης Οκτωβρίου
NewsroomΤο ισραηλινό υπουργείο Άμυνας δημοσίευσε βίντεο που δείχνει τον ηγέτη της Χαμάς, Γιαχία Σινουάρ, να καταφεύγει σε τούνελ με την οικογένειά του πριν την επίθεση της 7ης Οκτωβρίου.
Το βίντεο, που ανακτήθηκε από τη Γάζα πριν μήνες, υποδεικνύει πως ο Σινουάρ προετοιμαζόταν για μια μακρά παραμονή στο τούνελ, καθώς είχε φαγητό, νερό και άλλες προμήθειες. Οι IDF υποστήριξαν ότι ενώ ο Σινουάρ φρόντιζε για τη δική του ασφάλεια, έστελνε τους μαχητές της Χαμάς για επίθεση.
Ο Σινουάρ τραυματίστηκε θανάσιμα στην περιοχή Ράφα σε επιχείρηση των ισραηλινών δυνάμεων. Σύμφωνα με τη νεκροψία, σκοτώθηκε από πυροβολισμό στο κεφάλι. Οι ακριβείς συνθήκες του θανάτου του παραμένουν ασαφείς.
Το βίντεο
Διαβάστε ακόμη
- Δολοφονία 36χρονης στην Κρήτη: Η ψυχιατρική έκθεση για τον 33χρονο – Είχε προσπαθήσει να πατήσει και άλλη γυναίκα
- Δολοφονία στην Καλαμάτα: «Είχαμε προσωπικές διαφορές» - Πώς ο 35χρονος κατακρεούργησε το θύμα
- Πώς θα κάνουμε τελικά Χριστούγεννα; Το «καιρικό καρουζέλ» και οι «χιονοεκπλήξεις» - Οι τελευταίες προγνώσεις
- Γιώργος Καραμίχος για Χρήστο Μάστορα: «Δεν έχω τέτοια στεγανά ότι κάποιος πρέπει να είναι ηθοποιός για να παίξει»