Κόσμος | 21.10.2024 15:04

Σοκ για οικογένεια από τη Βρετανία: Βρήκαν κρυμμένο μετανάστη στο πορτμπαγκάζ τους

Newsroom

Οικογένεια από τη Βρετανία που ταξίδευε από το Παρίσι έζησε ένα τρομακτικό, όπως κατήγγειλε περιστατικό, όταν βρήκαν μετανάστη κρυμμένο στο πορτμπαγκάζ τους. Η οικογένεια πιστεύει ότι ο άνδρας προσπαθούσε να ταξιδέψει στο Ηνωμένο Βασίλειο από τη Γαλλία.

Το χρονικό

Η Khadija Hussain-Chowdhury, 20 ετών, άκουσε θόρυβο από το πίσω μέρος του αυτοκινήτου γύρω στις 20:00 το βράδυ του Σαββάτου, και ενώ ο σύζυγός της πλήρωνε την βενζίνη που μόλις είχαν βάλει σε ένα πρατήριο καυσίμων στο Καλαί της Γαλλίας. Όταν η οικογένεια το άνοιξε για να το ελέγξει, ένας άνδρας πετάχτηκε από μέσα και τράπηκε σε φυγή.

Λίγο αργότερα, όπως καταγγέλλει στην The Sun μια ομάδα ανδρών φέρεται να βγήκε από τους θάμνους και να πέταξε πέτρες στην οικογένεια. «Μια ομάδα βγήκε από το σκοτάδι και περικύκλωσε το αυτοκίνητο και άρχισε να φωνάζει και να βρίζει. Όλοι γελούσαν και φοβόμουν ότι κάτι πολύ κακό θα μας συνέβαινε. Μερικοί από αυτούς ήταν εξαιρετικά επιθετικοί. Ήμουν απόλυτα τρομοκρατημένη ότι θα σκοτωνόμασταν και κανείς δεν θα ήξερε τι μας συνέβη. Ήταν πραγματικά τρομακτικό», είπε η νεαρή.

Παρίσιμετανάστεςειδήσεις τώραΒρετανία