Κόσμος|22.10.2024 13:41

Μοχάμεντ Αλ Φαγιέντ: Θύμα κακοποίησης και η κόρη του Πολ Γκασκόιν - «Ήταν φρικτό»

Newsroom

Συγκλονίζει η αποκάλυψη που έκανε το μοντέλο, Μπιάνκα Γκασκόιν, λέγοντας ότι δέχτηκε σεξουαλική επίθεση από τον Μοχάμεντ Αλ Φαγιέντ, όταν εργαζόταν στο Harrods ως έφηβη.

Η 37χρονη, η οποία είναι κόρη του θρύλου του αγγλικού ποδοσφαίρου Πολ Γκασκόιν, μίλησε για πρώτη φορά δημόσια γι' αυτό στην εκπομπή The UK Tonight για τα όσα έζησε στην ηλικία των 16 όταν άρχισε να εργάζεται για τον Αιγύπτιο επιχειρηματία ισχυρίστηκε ότι την χούφτωνε και την ανάγκαζε να τον φιλάει κατά τη διάρκεια των εβδομαδιαίων συναντήσεών τους.

Είπε ότι ένιωθε παγιδευμένη και φοβισμένη και ένα βράδυ της πρόσφερε το διαμέρισμα του Harrods Park Lane για να μείνει εκεί πριν από μια πτήση.

Σε μια συναισθηματική συνέντευξη, είπε η Γκασκόιν: «Είχα μείνει άναυδη, ήμουν πολύ σοκαρισμένη. Δεν ήξερα πραγματικά τι να κάνω, μπήκε μέσα και μετά με έβαλε να καθίσω στον καναπέ... έβγαλε τα απόκρυφά του και πήρε τα χέρια μου και προσπαθούσε να τα ελιχθεί στα μέρη του. Όταν αυτό δεν λειτούργησε, προσπαθούσε να με αναγκάσει να βάλω το κεφάλι μου στα γόνατά του. Και δεν ξέρω πώς, αλλά κατάφερα να απομακρυνθώ. Και νομίζω ότι πιθανόν, ξέρετε, ότι γνωρίζοντας τους γονείς μου... δεν ξέρω, μπορεί να με είχε σώσει εκείνη τη στιγμή. Αλλά ήταν φρικτό».

«Φοβήθηκα πραγματικά»

«Προφανώς, λάτρευα τη δουλειά μου, γιατί ήταν ακριβώς αυτό που ήθελα να κάνω – αυτό ήταν το όνειρό μου», σημείωσε. «Και, ξέρετε, μου κάνει όλα αυτά τα πράγματα. Και ήμουν κοντά σε ανθρώπους που γνώριζε, και ένιωθα ότι δεν μπορούσα να το πω ούτε σε αυτούς, γιατί δεν ήθελα να προκαλέσω αμηχανία και ντροπή».

Η Γκασκόιν ανησυχούσε επίσης ότι θα έχανε τη δουλειά της αν μιλούσε. «[Ο Αλ Φαγιέντ] μου είπε ότι αν έλεγα κάτι θα έχανα τη δουλειά μου», ισχυρίστηκε. «Έτσι φοβήθηκα πραγματικά, στα 16-17, νομίζεις ότι ξέρεις τι συμβαίνει εκείνη τη στιγμή, αλλά στην πραγματικότητα δεν ξέρεις. Κοιτάζω πίσω τώρα και απλά λυπάμαι πολύ για τον 16χρονο εαυτό μου και εύχομαι να μπορούσα να τον προστατεύσω».

σεξουαλική επίθεσησεξουαλική κακοποίησηHarrodsειδήσεις τώρασεξουαλική παρενόχληση