Κόσμος|04.05.2019 13:59
Γυναίκα δολοφόνησε με μαχαίρι το νεογέννητο μωρό της
Newsroom
Μια γυναίκα από το Νιου Τζέρσεϊ των ΗΠΑ κατηγορείται, ότι δολοφόνησε με μαχαίρι το νεογέννητο παιδί της. Η αστυνομία της πόλης ανακάλυψε την Παρασκευή (3 /5), στο σπίτι της μητέρας, το άψυχο σώμα του μωρού της, το οποίο είχε δεχθεί «βίαιες μαχαιριές».
Σύμφωνα με το NJ.com, η αστυνομία ενημερώθηκε για το περιστατικό όταν δέχτηκε κλήση από την ίδια τη μητέρα για «επείγον περιστατικό». Όταν όμως έφτασε στο σπίτι βρήκε τη γυναίκα κλειδωμένη στο μπάνιο της και το νεογέννητο νεκρό.
Το μωρό ήταν μόλις 5 ημερών και είχε δεχθεί τραύματα από μαχαίρι στον λαιμό και το χέρι σύμφωνα με την αστυνομία του Νιου Τζέρσεϊ.
Διαβάστε ακόμη
- Ο Ζελένσκι έτεινε «κλάδο ελιάς»... πατώντας στον εγωισμό του Τραμπ - Το βασικό συμπέρασμα
- Με 277 «ναι» στέλνει η Βουλή τον Τριαντόπουλο σε Προανακριτική για το δυστύχημα στα Τέμπη
- Εξώδικο Καρυστιανού, Ασλανίδη και συγγενών θυμάτων κατά Κακλαμάνη - «Στο βαρέλι της απαξίωσής μας δεν υπάρχει πάτος»
- Δημήτρης Πλακιάς για Τριαντόπουλο: «Όπως πέταξες τα παιδιά μου, θα σε πετάξουμε εμείς τώρα»