Κόσμος|08.05.2019 14:45

Serial killer στην Κύπρο: Ανασύρθηκε νέο αντικείμενο από τη λίμνη

Newsroom

Το αντικείμενο που ανασύρθηκε ήταν ιδιαίτερα ογκώδες και βαρύ και παρά τις αρχικές εκτιμήσεις ότι επρόκειτο για πτώμα, δεν αποδείχθηκε κάτι τέτοιο. Οι έρευνες στην Κόκκινη Λίμνη συνεχίζονται για να εντοπιστεί η τρίτη βαλίτσα στην οποία βρίσκεται η σορός άτυχης Μαρικάρ η οποία δολοφονήθηκε τον Δεκέμβριο του 2017.

Την ίδια ώρα το sonar άρχισε τη σάρωση και στη λίμνη Μεμί στο Ξυλιάτο, για εντοπισμό της εξάχρονης Σιέρρα Γκράζε, για την οποία οι έρευνες διακόπηκαν την προηγούμενη εβδομάδα, αφού με τη χρήση σκαφάνδρου δεν κατέστη δυνατός ο εντοπισμός της.

Στη σκηνή μπήκαν πυροτεχνουργοί και ιατροδικαστές, όμως λίγα λεπτά μετά, βγήκαν μόνο οι πυροτεχνουργοί. Λίγο αργότερα, εξήλθαν και οι ιατροδικαστές.

Τελικά το αντικείμενο που βρέθηκε ήταν ξύλο τυλιγμένο με τρία σφουγγάρια, που ήταν τυλιγμένα με φλοκάτη. 

Στη δυτική και βόρεια πλευρά της λίμνης οι έρευνες

Οι σημερινές επικεντρώνονται τόσο στη δυτική όσο και στη βόρεια πλευρά της λίμνης, έτσι ώστε να ελέγχονται και να αποκλείονται τα σημεία που δεν εντοπίζεται οτιδήποτε.

Χθες, παρότι δύτης εισήλθε στα νερά της Λίμνης, τόσο το πρωί όσο και το απόγευμα, δεν κατέστη δυνατός ο εντοπισμός της βαλίτσας, αφού η λάσπη που σηκώθηκε στη λίμνη, αλλά και οι σφοδροί άνεμοι που έπνεαν στο σημείο, κατέστησαν το έργο τους εξαιρετικά δύσκολο.

Σε κάποια στιγμή πάντως, ο δύτης ανέσυρε από το νερό δύο αντικείμενα, ωστόσο όπως διαφάνηκε δεν είχαν σχέση με την υπόθεση, αλλά επρόκειτο για σκουπίδια, απ’ αυτά που συνήθως άφηναν ασυνείδητοι στο χώρο.

serial killerΚύπρος