Κόσμος|15.11.2018 10:01

Αυτός είναι ο πιο δημοφιλής γαλαζοαίματος

Newsroom

Δεν ήταν ποτέ το τυπικό παιδί γαλαζοαίματης οικογένειας, αφού από τα πρώτα εφηβικά του χρόνια έδειξε ότι δεν σκοπεύει να ακολουθήσει μια συμβατική ζωή. Τι κι αν τα ΜΜΕ τον ακολουθούσαν σε κάθε του βήμα και στα tabloids υπήρχαν συχνά φωτογραφίες του από φοιτητικά πάρτι, συνοδεία πολλών γυναικών που απολάμβαναν την παρέα του; Εκείνος συνέχιζε ακάθεκτος να ζει όπως επιθυμούσε, ίσως γιατί κατάλαβε από μικρό παιδί που έχασε τη μητέρα του τόσο γρήγορα ότι η ζωή είναι μικρή για να είναι γεμάτη με «πρέπει». Πρόσφατα, δε, παντρεύτηκε και την εκλεκτή της καρδιάς του, σπάζοντας ακόμη και σε αυτή την περίπτωση πολλά δεδομένα του βασιλικού πρωτοκόλλου. Φυσικά μιλάμε για τον πρίγκιπα Χάρι που σύμφωνα με νέα έρευνα, είναι ο πιο δημοφιλής γαλαζοαίματος στη βρετανική βασιλική οικογένεια

Την έρευνα πραγματοποίησε το YouGov. Ο Δούκας του Σάσεξ, έκτος στη σειρά διαδοχής για τον βρετανικό θρόνο ψηφίστηκε ο πιο συμπαθητικός και συγκέντρωσε το μεγαλύτερο ποσοστό, 77% σε δημοσκόπηση που διεξήχθη την περίοδο 15 Μαΐου - 31 Οκτωβρίου 2018. Η βασίλισσα Ελισάβετ είναι δεύτερη με ποσοστό 74% και ακολουθεί πολύ κοντά ο πρίγκιπας Ουίλιαμ με ποσοστό 73% των ερωτηθέντων να απαντούν ότι έχουν θετική άποψη για εκείνον.

Η έρευνα της YouGov αναφέρει ότι ο πρίγκιπας Χάρι είναι «αξιοθαύμαστος, συμπαθητικός, πνευματώδης, αυθεντικός και αγαπάει τη διασκέδαση». Η Κέιτ Μίντλετον, σύζυγος του πρίγκιπα Ουίλιαμ και η Μέγκαν Μαρκλ σύζυγος του πρίγκιπα Χάρι καταλαμβάνουν τις θέσεις 4 και 6 στη λίστα με τα πιο δημοφιλή μέλη της βασιλικής οικογένειας.

έρευναΜεγάλη ΒρετανίαΠρίγκιπας Χάρι