Ινδία: 73χρονη γέννησε δίδυμα κοριτσάκια μετά από εξωσωματική (vid)
NewsroomΜια γυναίκα ηλικίας 73 ετών από το κρατίδιο Άντρα Πραντές της νότιας Ινδίας γέννησε δίδυμα κοριτσάκια, αφού είχε υποβληθεί σε εξωσωματική γονιμοποίηση.
Τα μωρά ήρθαν στον κόσμο με καισαρική την Πέμπτη και είναι καλά στην υγεία τους, όπως και η ηλικιωμένη μητέρα, η Μανγκαγιάμα Γιαραμάτι. Ο 82χρονος σύζυγός της όμως, ο Σιταράμα Ρατζαράο, μετά την χαρά που πήρε, υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο και νοσηλεύεται.
«Είμαστε απίστευτα χαρούμενοι», είχε δηλώσει ο σύζυγος στο τηλεοπτικό δίκτυο BBC Telegu λίγες ώρες μετά τη γέννηση των παιδιών. Όταν τον ρώτησαν ποιος θα φροντίσει τα μωρά αν συμβεί κάτι στους ίδιους, λόγω της προχωρημένης ηλικίας τους, απάντησε: "Τίποτα δεν είναι στο χέρι μας. Ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει. Όλα είναι στα χέρια του Θεού".
Η Γιαραμάτι εξήγησε ότι με τον σύζυγό της ανέκαθεν ήθελαν να αποκτήσουν παιδιά αλλά δεν τα είχαν καταφέρει όλα αυτά τα χρόνια. Ήταν πολύ σημαντικό για τους ίδιους, καθώς αισθάνονταν στιγματισμένοι στο χωριό τους. "Προσπαθήσαμε πολλές φορές και είδαμε αμέτρητους γιατρούς για αυτό αυτή είναι η πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής μου", είπε η 73χρονη.
Το 2016, μια άλλη Ινδή ηλικίας άνω των 70 ετών, η Νταλτζιντέρ Καούρ, γέννησε ένα αγοράκι.
- Νέος γύρος συνομιλιών για την Ουκρανία στο Μαϊάμι: «Η Ουάσιγκτον πρότεινε συνάντηση με Κίεβο και Μόσχα» αποκάλυψε ο Ζελένσκι
- Πώς δρούσε το κύκλωμα που διακινούσε ναρκωτικά σε σχολεία – Βασανιστήρια σε όσους δεν υπάκουαν σε εντολές
- «Έμπνευση για εκατομμύρια ανθρώπους»: Πρώτη πτήση στο διάστημα από άτομο σε αναπηρικό αμαξίδιο
- Υποψήφιος ξανά για το Hall of Fame ο Παναγιώτης Γιαννάκης – Ποιοι άλλοι προτείνονται