Κόσμος|04.10.2019 10:19

Η άστεγη που μάγευε το κοινό στο μετρό με τη φωνή της έχει πρόταση για δίσκο

Newsroom

Τις τελευταίες ημέρες έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των χρηστών των μέσων κοινωνικής δικτύωσης η άστεγη γυναίκα στο μετρό του Λος Άντζελες που τριγυρνά στους χώρους του, τραγουδώντας Πουτσίνι και μαγεύει το κοινό με τη φωνή της

Χαρακτηριστικό είναι ότι ακόμη και η αστυνομία της «Πόλης των Αγγέλων» την είχε καταγράψει με κάμερα να τραγουδά, έπειτα κοινοποίησε το βίντεο στο Twitter, γράφοντας: «4 εκατ. άνθρωποι αποκαλούν σπίτι τους το Λος Άντζελες. 4 εκατ. ιστορίες. 4 εκατ. φωνές. Καμιά φορά χρειάζεται απλώς να σταματήσεις και να προσέξεις μία από αυτές, για να ακούσεις κάτι όμορφο». 

T

Η ιστορία της -μέχρι πρότινος- άγνωστης γυναίκας δεν σταματά όμως εκεί. Πρόκεται για την 52χρονη Έμιλι Ζαμούρκα η οποία μίλησε στους «Los Angeles Times» και δήλωσε ότι μετακόμισε στις ΗΠΑ από τη Ρωσία όταν ήταν 24, όπου έμαθε να παίζει βιολί και πιάνο όπως και να τραγουδά, μιμούμενη ερμηνευτές όπερας από την τηλεόραση. 

Μάλιστα, η αναγνώριση που πήρε μέσω των social media είχε ως αποτέλεσμα να της γίνει πρόταση από δισκογραφική εταιρεία που συνδέεται με γνωστό παραγωγό, υποψήφιο για βραβείο Grammy. Επιπλέον, πραγματοποιήθηκαν αρκετές καμπάνιες crowdfunding, με στόχο να τη βοηθήσουν να ξαναφτιάξει τη ζωή της, οι οποίες και συγκέντρωσαν χιλιάδες δολάρια για χάρη της. 

*Με πληροφορίες από BBC

μετρόΌπεραάστεγη