Κοροναϊός: Νοσηλευτές τραγουδούν σε ασθενείς για να τους φτιάξουν τη διάθεση
NewsroomΚινέζοι νοσηλευτές φαίνεται ότι βρήκαν το φάρμακο για να εμψυχώσουν όσους έχουν προσβληθεί από τον κοροναϊό. Έτσι λοιπόν το ιατρικό προσωπικό αποφάσισε να τραγουδάει όταν εξετάζει τα άτομα που έχουν προσβληθεί από τον ιό.
Την ίδια ώρα τραγικές εικόνες κάνουν το γύρο του Διαδικτύου από την αποκλεισμένη Γουχάν. Σε απόγνωση είναι οι γιατροί. Νεκροί κείτονται στους δρόμους. Τα μέλη του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού στην κινεζική πόλη Γουχάν, εκεί όπου πρωτοεμφανίστηκε ο νέος κοροναϊός, εμφανίζονται να φορούν πάνες ακράτειας ενηλίκων γιατί δεν προλαβαίνουν να πάνε στην τουαλέτα λόγω του φόρτου εργασίας, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η Washington Post. Το δημοσίευμα σημειώνει ότι ο λόγος δεν είναι μόνο αυτός. Ένας επιπλέον λόγος είναι ότι φοβούνται μην σκίσουν τις προστατευτικές στολές τους, δεδομένου ότι υπάρχει έλλειψη και πιθανόν να μην μπορέσουν να τις αντικαταστήσουν.
Η Γουχάν, η πόλη των περίπου 11 εκατομμυρίων κατοίκων και πρωτεύουσα της επαρχίας Χουμπέι, είναι εδώ και 11 μέρες αποκλεισμένη. Τουλάχιστον 56 εκατομμύρια άνθρωποι σε 18 πόλεις είναι αυτή τη στιγμή αποκλεισμένοι, καθώς ο ιός έχει σκοτώσει 361 ανθρώπους στη χώρα. Βίντεο και φωτογραφίες δείχνουν το προσωπικό των νοσοκομείων να δίνει μάχη να αντιμετωπίσει τους ασθενείς που συρρέουν μαζικά στα κατάμεστα νοσοκομεία.
Ένα βίντεο, η αυθεντικότητα του οποίου δεν έχει επιβεβαιωθεί και το οποίο φέρεται να τράβηξε μια νοσοκόμα σε νοσοκομείο της Γουχάν, δείχνει διαδρόμους γεμάτους ασθενείς και το προσωπικό του νοσοκομείου ντυμένο με προστατευτική στολή να περνά πάνω από τρία πτώματα.
- Ερευνητές ανέπτυξαν ακουστικά που μπορούν να εντοπίσουν πρώιμα σημάδια Αλτσχάιμερ - Πώς λετουργούν
- Κατά της διαγραφής Σαμαρά ο Καραμανλής: Η κριτική δεν αντιμετωπίζεται με πειθαρχικά μέτρα - Δεν με ενδιαφέρει η Προεδρία
- Εορταστικό ωράριο 2024: Πότε ξεκινάει - Ποιες Κυριακές θα είναι ανοιχτά τα μαγαζιά
- Σε τροχιά κλιμάκωσης ο πόλεμος στην Ουκρανία; Το επόμενο βήμα του Πούτιν, τα πυρηνικά και ο παράγοντας Τραμπ