Κόσμος|12.02.2020 14:09

Το καλύτερο πρωινό στη Νέα Υόρκη είναι ελληνικό - Ουρές στην καντίνα της Mama Jo!

Newsroom

Η κυρία Ιωάννα, που έχει τρελάνει την Αμερική, στην οποία ζει κι εργάζεται από το 1968 μιλάει με καμάρι για τις ελληνικές συνταγές που ξετρελαίνουν τους Αμερικανούς. «Τρώνε και πολλοί διάσημοι εδώ, αλλά δεν θεωρώ σωστό να πω τα ονόματά τους» λέει μεταξύ άλλων μιλώντας στο Open TV. «Χρειάστηκε 38 ολόκληρα χρόνια για να το καταφέρουμε αυτό. Ανοίγουμε τα μεσάνυχτα και δουλεύουμε μέχρι το απόγευμα της επόμενης ημέρας. Το έκανα κι εγώ, αλλά μας πήραν τα χρονάκια και δεν κάθομαι ως το απόγευμα» εξομολογείται η 69χρονη ομογενής.

«Κάνω ομελέτες διάφορες, με ντομάτα, με τυράκι, έχω ελληνικές συνταγές. Εχω μπακλαβάδες, κανταΐφι, μπουγάτσες, σπανακόπιτες, τυρόπιτες, πρασσόπιτες. Τα ελληνικά φαγητά τα κάνω σπίτι και τα πηγαίνω, τα υπόλοιπα τα φτιάχνω εκεί» τονίζει με τους πεινασμένους Αμερικανούς κι όχι μόνο, να σχηματίζουν ουρές.

Δείτε το σχετικό βίντεο του Open TV

Νέα Υόρκηκαντίναομογενείς